bookmate game
da
Libros
Ernest Hemingway

Afrikas grønne bjerge

Afrikas grønne bjerge er Ernest Hemingways selvbiografiske rejsebeskrivelse fra en storvildtsjagt for foden af Kilimanjaro. En bog fuld af rå og upolerede drengebogsdrømme og en bog der med sit farverige persongalleri og maleriske Afrika-skildringer lader sig læse som en halvdokumentarisk roman.
«Afrikas grønne bjerge spiller en central og symbolsk rolle i forfatterskabet»
— Bo Green Jensen

Hemingway (1899–1961) var, og er, en af Amerikas betydeligste forfattere, der som journalist havde lært sig en enkelt stil, der blev karakteristisk for hans skønlitterære værker. I 1954 modtog Hemingway nobelprisen i litteratur.
265 páginas impresas
Propietario de los derechos de autor
Lindhardt og Ringhof
Publicación original
2013
Año de publicación
2013

Otras versiones

¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎

Opiniones

 • Erik Johansen Jappecompartió su opiniónhace 3 años
  👍Me gustó

Citas

 • Erik Johansen Jappecompartió una citahace 3 años
  Hvis man tager sin tørn for samfund og demokrati og den slags ting, mens man er ganske ung, men senere nægter at binde sig til bestemte retninger og kun vil have sig selv at stå til regnskab over for, giver man afkald på kammeratskabets trygge, indelukkede atmosfære til fordel for noget, man kun kan opleve alene. Dette noget kan jeg ikke definere, men det er den følelse, man har, når man har skrevet et eller andet godt og rigtigt og med sig selv ved, at det er godt, selv om de, der lever af at læse det og anmelde det, ikke kan lide emnet og siger, at det er humbug. Det gør ikke noget, når man selv ved, at det er noget værd. Eller når man giver sig af med noget, som folk ikke vil tage alvorligt, men som man selv er fuldt og fast overbevist om har sin store betydning og altid har haft sin store betydning, lige så stor betydning som alt det, der er på mode for øjeblikket.
 • serifbilaloviccompartió una citahace 4 años
  jeg var sammen med Joyce og var fuld og han blev ved at citere Edgar Quinet: Fraîche et rose comme au jou
 • Simon Bay Nielsencompartió una citahace 5 años
  Crane fik skrevet to gode bøger. Den åbne båd og Det blå hotel. Den sidste er den bedste.“

En las estanterías

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)