bookmate game
da

Fjodor Dostojevskij

Den russiske forfatter Fjodor Mikhailovitj Dostojevskij (1821-1881) er bedst kendt for sine romaner ”Forbrydelse og Straf”, ”Idioten” og ”Brødrene Karamazov”, men i løbet af sit liv skrev han et utal af romaner og noveller, som var inspirationskilde for blandt andre filosofferne Friedrich Nietzsche og Jean Paul Sartre. Dostojevskij tilbragte fire år af sit liv i en sibirsk fangelejr for revolutionær aktivitet, hvilket også har præget hans forfatterskab.

Libros

Audiolibros

Citas

gittemeinscompartió una citahace 2 años
Ved du at man helt bevidst kan pine et andet menneske af lutter kærlighed? Det gælder for det meste kvinder.
Jørgen Nielsencompartió una citahace 2 años
ofte, når det drejer sig om hævd og skik
Jørgen Nielsencompartió una citahace 2 años
Vil De ikke høre hvordan en kvinde satte sig for at ‘redde mig’, for nu at fortsætte i Deres stil? Det vil samtidig besvare Deres første spørgsmål idet den omtalte kvinde nemlig er Deres søster.

Opiniones

Louisecompartió su opiniónhace 2 años
💡He aprendido mucho
🎯Justo en el blanco
👍Me gustó

Til tider en anelse for russisk og jammerlig til mig. Men helt klart en interessant oplevelse, som jeg ikke ville have været foruden.

 • Fjodor Dostojevskij
  Kældermennesket
  • 252
  • 45
  • 12
  • 28
  da
  Libros
 • Heidi Vibeke Hallcompartió su opiniónhace 2 años
  👍Me gustó

  Stor oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️

  Anna Norling Svanecompartió su opiniónhace 2 años
  👍Me gustó

  Portræt af et kæmpe røvhul. Usympatisk, stolt, manglende empati, enormt hævngerrig. Til at starte med er det så grotesk, det er morsomt. Undervejs lærer man lidt om hans historie og man tænker også, at det må komme af noget. Slutningen er virkelig frygtelig. Det er både interessant og virkelig ubehageligt at komme tæt på den type menneske. Men dostojevskij får skrevet et flot portræt. Men af noget utroligt grimt.

  fb2epub
  Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)