da

Fjodor Dostojevskij

Den russiske forfatter Fjodor Mikhailovitj Dostojevskij (1821-1881) er bedst kendt for sine romaner ”Forbrydelse og Straf”, ”Idioten” og ”Brødrene Karamazov”, men i løbet af sit liv skrev han et utal af romaner og noveller, som var inspirationskilde for blandt andre filosofferne Friedrich Nietzsche og Jean Paul Sartre. Dostojevskij tilbragte fire år af sit liv i en sibirsk fangelejr for revolutionær aktivitet, hvilket også har præget hans forfatterskab.

Citas

Joan Lønborgcompartió una citahace 10 meses
Sidste vinter havde en anden studerende han kendte, Pokorjev, inden sin afrejse til Kharkov ladet en bemærkning falde om Aljona Ivanovna og havde givet Raskolnikov hendes adresse
Joan Lønborgcompartió una citahace 10 meses
Næsten ved siden af ham, ved et andet bord, sad en studerende, som han ikke kendte og ikke kunne huske at have set før, og en ung officer.
Joan Lønborgcompartió una citahace 10 meses
Denne bekendte viste sig at være Lizaveta Ivanovna

Opiniones

Astrid Fribocompartió su opiniónel año pasado
👍Me gustó

Helt utrolig bog. Dostojevskij er toppen af verdenslitteraturen. Man kender personerne, man lider med dem, griner (sjældent) og græder med dem. Det er en fortælling om fattigdom, moral og svære kvaler, men også om den reneste godhed. Alt er i denne bog.
Vidunderlig oplæser

Niels Nørholmcompartió su opiniónhace 3 meses
👍Me gustó

En bog der skal høres igen

Jesper Henriksencompartió su opiniónhace 6 meses
👍Me gustó

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)