bookmate game
da

Stefan Zweig

Stefan Zweig var en østrigsk forfatter.

Zweig skrev noveller og korte fortællinger samt biografier om Joseph Fouché, Honoré de Balzac, Marie Antoinette og Maria Stuart. Den blev udgivet på tysk som Maria Stuart og på dansk som Mary, dronning af Skotland og øerne . Hans værker er udgivet på engelsk under pseudonymet "Stephen Branch" , en direkte oversættelse af hans navn. Hans biografi om dronning Marie-Antoinette blev til en Hollywood-film med MGM skuespillerinden Norma Shearer i titelrollen.

Allerede i 1920'erne og 1930'erne var Stefan Zweig en verdenskendt forfatter.

Der findes betydelige Zweig-samlinger på British Library og på State University of New York at Fredonia. Den første, som blev overdraget til biblioteket af dens værger i maj 1986, omfatter mange genstande af ikke overraskende bredde og sjældenhed, blandt disse Mozart-manuskripter og hans egen Verzeichnüss, dvs. komponistens eget, håndskrevne tematiske katalog over hans værker.

Den tyske forfatter Stefanie Zweig, der er født i 1932 er ikke i familie med Stefan Zweig.
vida del autor: 28 Noviembre 1881 23 Febrero 1942

Libros

Audiolibros

Citas

Erik Johansen Jappecompartió una citael año pasado
Hvis jeg tager imod en stilling, er jeg fortabt. Jeg ville blive en kommis, en maskine, en cirkushest, der løber sine 30—40 gange manegen rundt, drikker, æder og sover til de foreskrevne tider; jeg ville blive en pokkers karl. Og det kalder man så at leve: denne roterende møllestens-tilværelse, hvor det samme stadig kommer igen!
Erik Johansen Jappecompartió una citahace 10 meses
I årevis har alle skabende menneskers evige drøm foresvævet ham: et lille afsidesliggende hus et eller andet sted i det grønne, hvor man uforstyrret kan leve helt for sin indre opgave
holmgaardpostcompartió una citahace 3 meses
For første gang begyndte jeg at forstå, at det værste i denne verden ikke skyldes ondskab og brutalitet, men næsten altid har sin rod i en form for svaghed.

Opiniones

Hans Fangel Sterlercompartió su opiniónel año pasado
👍Me gustó

Meget belærende bog

Steen Petersencompartió su opiniónhace 6 meses
👍Me gustó

Kort, men fantastisk klassisker

Per Hedemand Nielsencompartió su opiniónhace 2 años
💡He aprendido mucho
👍Me gustó

Gribende og meget interessant psykologisk portræt

 • Stefan Zweig
  Skaknovelle
  • 149
  • 2
  • 8
  • 15
  da
  Libros
 • fb2epub
  Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)