bookmate game
da
Libros
J. W Goethe

Den unge Werthers lidelser

Goethes verdensberømte roman Den unge Werthers lidelser er den enkle historie om en ung mand, der forelsker sig i den kønne og livlige Lotte. Hun er imidlertid forlovet med embedsmanden Albert, som hun senere gifter sig med. Werther styres af sine voldsomme følelser for Lotte og mister gradvis kontrollen over sig selv, hvilket resulterer i selvmord.
152 páginas impresas
Publicación original
2015
Año de publicación
2015
Editorial
Gyldendal
¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎

Opiniones

 • Erik Johansen Jappecompartió su opiniónhace 3 años
  👍Me gustó
  💡He aprendido mucho
  🎯Justo en el blanco

 • D’ hyggeligtcompartió su opiniónhace 4 años
  👍Me gustó

 • Mathias Danielsencompartió su opiniónhace 4 años
  👍Me gustó
  💡He aprendido mucho
  🚀Adictivo

Citas

 • Johnny Sander Andersencompartió una citahace 3 años
  Dengang du var lykkelig! udbrød jeg, mens jeg hurtigt gik mod byen, da du havde det som en fisk i vandet! – Gud i himlen! Har du gjort det til menneskenes skæbne, at de kun er lykkelige før de får forstandens fulde brug og når de mister den igen!
 • Johnny Sander Andersencompartió una citahace 3 años
  Ofte siger jeg til mig selv: Din skæbne er enestående; pris de andre lykkelige – sådan er endnu ingen blevet pint og plaget. – Så læser jeg en af fortidens digtere, og jeg føler det, som om jeg så ind i mit eget hjerte. Jeg har så meget at stå igennem! Ak, har da noget menneske før mig været så ulykkelig?
 • Johnny Sander Andersencompartió una citahace 3 años
  Når jeg læser den dybe kummer på hans pande, ser den sidste helt i yderste udmattelse vakle mod graven, ser hvorledes han stadig indsuger nye smertefuldt glødende glæder af sine hedengangne skyggers kraftløse nærvær og vender sit blik mod den kolde jord, mod det høje, bølgende græs og udråber: „Vandreren skal komme, komme skal han, som kendte mig i min skønhed, og spørge: Hvor er sangeren, Fingak herlige søn? Hans fodtrin skal gå henover min grav, og forgæves spørger han efter mig her på jorden.“

En las estanterías

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)