bookmate game
da

James Joyce

James Joyce var en irsk forfatter, digter og dramatiker. James Joyce levede det meste af sit voksenliv i Paris og Zürich, omend alle hans værker foregår i fødebyen Dublin.
James Joyce er særlig kendt for sin brug af "stream of consciousness" (bevidsthedsstrøm) og bliver regnet for en af det 20. århundredes mest indflydelsesrige forfattere.
vida del autor: 2 Febrero 1882 13 Enero 1941

Libros

Citas

Gert Henrik Olsencompartió una citahace 5 meses
Han slukkede stearinlyset med en skarp ekshalation på dets flamme, trak to fyrretræsstole med skesæde hen til kaminstenen, den ene til Stephen med ryggen til forområdets vindue, den anden til sig selv når nødvendigt, knælede ned på det ene knæ, arrangerede på kaminristen et bål af korslagte pinde med harpiksender og diverse kulørte papirer og uregelmæssige polygoner af bedste Abram-kul til enogtyve shilling pr. ton fra Messrs Flower and M’Donalds lager, 14 D’Olier Street, antændte det på tre fremstikkende papirspidser med én strøget luciferfyrstik, hvorved han frigjorde den i brændslet indeholdte potentielle energi og lod dets kul- og brintelementer indgå i fri forening med luftens ilt.
Gert Henrik Olsencompartió una citael año pasado
Nede hos sin tante Sally, tænker jeg, sagde Mr Dedalus, Goulding-kliken, den fordrukne lille bogholder og Crissie, farmands lille klat gødning, det kloge barn som kender sin egen far
Gert Henrik Olsencompartió una citael año pasado
Ham Mulligan er en skabrøs skide ærkeslyngel

Opiniones

Erik Johansen Jappecompartió su opiniónhace 9 meses
👍Me gustó

 • James Joyce
  Dublinfolk
  • 26
  • 3
  • 1
  • 3
  da
  Libros
 • fb2epub
  Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)