bookmate game
da
Libros
Hermann Hesse

Steppeulven

Harry Haller, hovedpersonen i fortællingen om Steppeulven, deler forbogstav med sin forfatter. Han er en ulv i menneskeklæder: udadtil anstændig og dannet, men bag den ensomme tænkers og litterats borgerlige ydre rører de dyriske drifter på sig.
Hovedpersonen Harry Haller, Steppeulven, er dybt splittet mellem drift og ånd, men på sine nattevandringer og værtshusbesøg møder Harry Haller luderen Hermine, der tvinger ham fra selvmordstankerne og lærer ham at elske. Han helbredes i kærlighedens skole under kyndig vejledning af Hermine, halvt en prostitueret, halvt et arketypisk symbol. Romanen skildrer, hvordan han trækkes ind i et karnevalsagtigt virvar af dans og erotik, og hvordan et nyt liv hinsides godt og ondt kan rejse sig af det gamles ruiner.
Steppeulven er blevet nyoversat af René Jean Jensen og udgives med forord af Ib Michael.
266 páginas impresas
Publicación original
2013
Año de publicación
2013
Editorial
Gyldendal

Otras versiones

¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎

Opiniones

 • Louisecompartió su opiniónhace 3 años
  👍Me gustó
  🔮Profundo

 • Niels Stoubæk Schmidtcompartió su opiniónhace 3 años
  👍Me gustó

 • Michael Rasmussencompartió su opiniónhace 3 años
  👍Me gustó
  🔮Profundo
  💡He aprendido mucho
  🚀Adictivo

Citas

 • Morten Daniel Martenscompartió una citahace 2 años
  Han har derfor sat majoriteten i magtens sted, loven i voldens sted, afstemningsproceduren i ansvarets sted.
 • Morten Daniel Martenscompartió una citahace 2 años
  Borgeren er derfor i sin natur en skabning med svag livskraft, han er ængstelig, bange for at afsløre sig selv og let at styre. Han har derfor sat majoriteten i magtens sted, loven i voldens
 • Morten Daniel Martenscompartió una citahace 2 años
  Altså: ‘De fleste mennesker vil ikke svømme før de kan det.’ Er det ikke vittigt? Selvfølgelig vil de ikke svømme! De er jo skabt til landjorden, ikke til vandet. Og selvfølgelig vil de ikke tænke; de er jo skabt til at leve, ikke til at tænke! Ja, og den der tænker, den der gør tænkningen til hovedsagen, han kan ganske vist drive det vidt, men han har alligevel skiftet landjorden ud med vandet og vil drukne en skønne dag.”

En las estanterías

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)