bookmate game
da
Libros
Svend Åge Madsen

Se dagens lys

Vi er i fremtiden. Et ungt par gør i fællesskab oprør mod systemet — det system, der styrer mennesket, verden, livet, og som styres af en enkelt datamat. Ved hjælp af systemet har man søgt at fjerne kilderne til menneskelig ulykke ved at give hver eneste indbygger en ny tilværelse, en ny familie og et nyt arbejde — hver dag. Hver nat flytter man rundt på dem for at standse den kontinuitet i deres liv, som oftest er årsagen til sorg og smerte. Som man kunne forvente, går det galt, da to beboere forelsker sig i hinanden og ønsker at være sammen mere end én dag. Bogen filmatiseres i 2003.
186 páginas impresas
Publicación original
2014
Año de publicación
2014
Editorial
Gyldendal

Otras versiones

¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎

Opiniones

 • Lars Christiansencompartió su opiniónhace 6 años
  🔮Profundo
  🎯Justo en el blanco

  Livsbekræftende og dyster på samme tid. En tankevækkende bog som gennem en beskrivelse af en mulig fremtid implicit tegner et smukt billede af vores nutid og sætter tingene i perspektiv og får læseren til endda at glædes over de tunge ting i livet.

 • Helene Simonsencompartió su opiniónhace 4 años
  🚀Adictivo

  En bog der sætter en masse tanker i gang; om samfundssyn og individet. Har livet mening uden risikoen for at opleve sorg, smerte og uret?

 • Brian Sandberg Larsencompartió su opiniónhace 7 años
  👍Me gustó
  🚀Adictivo

  Fantastisk bog. Mange interessante perspektiver

Citas

 • Lena Kjemscompartió una citahace 4 años
  Vi har haft et liv, i stedet for en lang række dage, siger Maya eftertænksomt
 • Lena Kjemscompartió una citahace 4 años
  afskaffet, dengang stædigheden blev afskaffet, og dengang uretfærdigheden blev afskaffet, hvorved meningsløsheden kom ind.
  – Det sidste Minde siger: spejl dig
 • Lena Kjemscompartió una citahace 4 años
  Der var sorger og bekymringer dengang, ja, men der var også værdier som vi ikke må slippe. I må genoplive dem og nedbryde denne kunstighed. Jeg har opretholdt livet, nu må I give menneskene mulighed for at vende tilbage

En las estanterías

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)