bookmate game
da
Libros
Stephen Bruyant-Langer

Din næste karriere – Headhunterens guide til livslang succes

Hvis du famler efter svaret, har du en udfordring. Som alt for mange andre lader du tilfældigheder afgøre din fremtid, og chancen for at du udretter noget og bliver lykkelig undervejs er mindre, end du fortjener. Livet er nemlig ikke en generalprøve.
Stephen Bruyant-Langer har som en af Danmarks førende headhuntere mødt og rådgivet tusindvis af ambitiøse og succesfulde mennesker. I Din næste karriere giver han dig redskaberne til at blive din karrieres dirigent. Han hjælper dig med at lave ’Din personlige forretningsplan’ — et værktøj, han har udviklet og perfektioneret i samarbejde med danske topledere. Planen vil sikre, at du skaber resultater for dig selv og andre, mens du holder fast i dine langsigtede ambitioner og drømme.
Undervejs inviterer Stephen Bruyant-Langer læseren indenfor i en branche, som er omgivet af mange myter. Han bruger sine daglige erfaringer til at klæde dig på til at finde, søge og få det helt rigtige job.
“… seks stjerner ud af seks mulige og en varm anbefaling herfra”
— Børsen
290 páginas impresas
Propietario de los derechos de autor
Lindhardt og Ringhof
Publicación original
2012
Año de publicación
2012
¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎

Citas

 • Maria Kristina Laurfeltcompartió una citahace 3 años
  Når vi taler om karriereambitioner, er det ofte underforstået, at folk vil opnå succes. Succes omtales ofte som en forudsætning for lykke. Men jeg er i stigende grad blevet bevidst om de mange faldgruber, der åbner sig, når man tænker på den måde.
  Jeg mener, at der er en risiko forbundet med at måle succes eksternt. Med “eksternt” mener jeg i form af dels hierarkisk status og dels penge, hvilket må siges at have været de typiske måleenheder gennem mange år, når erhvervslivets aktører vurderede succes.
  Problemet er, at der altid vil være nogen, som har højere status og flere penge end dig. Gør du succes til noget relativt, en følelse, der opstår ved at sammenligne dig selv med andre, har du på lang sigt gjort dig selv til en taber. Du er dømt til at mislykkes, for hver eneste gang du skifter niveau, vil der være nogen, som har endnu mere. Du vil have en ny kanin at løbe efter, og det vil aldrig holde op.
 • Maria Kristina Laurfeltcompartió una citahace 3 años
  At du altid kan udtænke en løsning, som forvandler skismaet til en både-og-situation, på engelsk taler man om transcending tradeoffs.
  Blot for at nævne et par eksempler:
  • Du skal forfølge både faglige og menneskelige ambitioner for at skabe en optimal karriere.
  • Du skal fokusere både på nutiden og fremtiden, det vil sige både kortsigtet og langsigtet.
  • Du skal fokusere både på visionen og på operationen. Som en klog mand engang har sagt: Vision uden handling er en dagdrøm – handling uden vision er et mareridt.
  • Du skal fokusere på både dine videnskabelige og dine spirituelle dimensioner.
 • Maria Kristina Laurfeltcompartió una citahace 3 años
  Han formulerer sit ideal sådan her: Leading from the future as it emerges.

En las estanterías

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)