bookmate game
da
Libros
Albert Camus

Den fremmede

En ung franskmand i Algeriet, Meursault, lever et ganske almindeligt hverdagsliv, indtil han en dag på grund af tilfældige omstændigheder skyder et menneske, han overhovedet ikke kender. Alt, hvad der sker omkring Meursault, oplever han på en underlig søvngængeragtig måde uden rigtig at forstå meningen med hverken det, sig selv eller verden. Han skelner ikke mellem godt og ondt. For ham har alle handlinger samme gyldighed.

Den franske forfatter Albert Camus (1913–1960) udgav Den fremmede i 1942. Den udkom første gang på dansk i 1944. Denne udgave er Hans Peter Lunds oversættelse fra 2003.
112 páginas impresas
Publicación original
2018
Año de publicación
2018
Editorial
Gyldendal

Otras versiones

¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎

Opiniones

 • Lars Brunkecompartió su opiniónhace 10 meses
  👍Me gustó

  Tankefuld

 • Poul Mørk Hansencompartió su opiniónhace 4 años
  👍Me gustó

  En god bog. Giver anledning til eftertænksomhed👍

 • Jancompartió su opiniónhace 3 años
  👍Me gustó

Citas

 • Nichlas Ingemann Mohrsencompartió una citahace 5 años
  Han var ikke engang sikker på at leve, eftersom han levede som en død. Jeg så måske ud, som om jeg stod der med tomme hænder. Men jeg var sikker på mig selv, sikker på alt, mere sikker end han, sikker på mit liv og på den død, der ville komme. Ja, jeg havde kun det. Men jeg holdt i det mindste fast i denne sandhed, lige så vel som den holdt fast i mig. Jeg havde haft ret, jeg havde endnu ret, jeg havde stadig ret. Jeg havde levet på en bestemt måde, og jeg kunne have levet på en anden måde. Jeg havde gjort det, og jeg havde ikke gjort det. Jeg havde ikke gjort det ene, men jeg havde gjort det andet. Og hvad så? Det var, som om jeg hele tiden havde ventet på dette øjeblik
 • Kasper Enevold Nielsencompartió una citahace 3 años
  jeg var kommet ud, lukkede jeg døren efter mig og blev stående lidt i mørket på afsatsen. Der var stille i huset, og nede fra trappeskaktens dyb steg en mørk og klam luftning op. Det eneste, jeg kunne høre, var blodet, der bankede mod mine ører. Jeg blev stående uden at røre mig. Men inde fra den gamle Salamanos værelse lød hundens dæmpede klynken.
 • Kasper Enevold Nielsencompartió una citahace 3 años
  skrev det lidt på må og få, men jeg gjorde mig umage for at gøre Raymond tilfreds, for jeg havde ingen grund til ikke at gøre det.

En las estanterías

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)