da
Libros
Pablo Llambías

Skrivning for begyndere

En bog om at skrive, både for skrivende og for undervisere af skrivende, henvendt mest til begyndere, men også med bud til litteraturlæsere med interesse for litteraturens virkemidler.
126 páginas impresas
Publicación original
2015
Año de publicación
2015
Editorial
Gyldendal
¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎

Opiniones

 • Nils Fey Sørensencompartió su opiniónhace 3 años
  👍Me gustó

 • Jesper Pedersencompartió su opiniónhace 4 años
  👍Me gustó

 • Helen Karen Marie Dawsoncompartió su opiniónhace 4 años
  👍Me gustó
  💡He aprendido mucho

Citas

 • Jesper Pedersencompartió una citahace 4 años
  Når man taler om “at skrive godt”, er der en tendens til at identificere dette rent med skriften, altså den sproglige beherskelse, originaliteten i stilen, indsigten gennem den sproglige rigdom. Det er på en måde en rigtig identifikation. Den sproglige beherskelse drejer sig ikke blot om formfuldendte sætninger, grammatikalsk variation, stillejer og originalitet. Som jeg forhåbentlig har vist i begynderkapitlet, er sproget døren ind til en hel verden. Dét er en verden af indsigt, af skønhed, af stofbehandling, af kunst.
 • Jesper Pedersencompartió una citahace 4 años
  Selv i tilsyneladende simple situationer rækker det ikke at læse teksten “nykritisk”. Hvad er for eksempel “en mand” og “en kvinde”? Opfattelsen af disse to størrelser er forudgående politiseret og kan ikke læses uden det samfund, hvori kønnene indgår.
 • Jesper Pedersencompartió una citahace 4 años
  Skønlitterært arbejde er ikke formidling. Det er en kunstart, hvor erkendelsen og oplevelsen finder sted i og med sproget.

En las estanterías

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)