bookmate game
da

Johannes Sløk

Johannes Sløk (1916-2001) var en dansk teolog, filosof, idehistoriker og debattør. Han blev ansat som professor ved Det Teologiske Fakultet ved Aarhus Universitet i 1959 og blev sidenhen en af hovedkræfterne bag oprettelsen af Institut for Idehistorie ved Aarhus Universitet.

Johannes Sløk var som filosof stærkt inspireret af Søren Kierkegaard og har skrevet flere bøger om hans tanker og eksistentialisme generelt. Gennem sit mangeårige akademiske virke nåede Johannes Sløk at skrive mere end 60 bøger om filosofi, teologi og idehistorie.

Libros

Audiolibros

Citas

holmgaardpostcompartió una citahace 10 días
Hvert individ må begynde forfra og på den måde, i sin egen individuelle virkelighed, gennemløbe hele slægtens udvikling.
holmgaardpostcompartió una citahace 9 días
Man er først menneske, når man har gjort sig til menneske, og at gennemføre den proces er den opgave af eksistentiel, etisk, religiøs karakter, der er stillet ethvert menneske; og den opgave adskiller sig fra alle andre tænkelige opgaver derved, at den er lige let eller lige svær for alle.
holmgaardpostcompartió una citahace 9 días
Det er på én gang et virkeligt konkret menneske og dog kun en eksistentiel, etisk, religiøs mulighed for at blive et autentisk menneske.

Opiniones

Allan Gøtterf Yogijicompartió su opiniónel año pasado
👍Me gustó

Fantastisk. Intet mindre.

Pia Lykke Jacobsencompartió su opiniónel año pasado
👍Me gustó

Lars Kirkegaardcompartió su opiniónel año pasado
👍Me gustó

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)