da

Svend Brinkmann

Svend Brinkmann (f. 1975) er en dansk psykolog. Han har en PhD i psykologi fra Aarhus Universitet og har desuden også en bachelor i filosofi. Han har siden 2009 været ansat som professor i psykologi ved Aalborg Universitet — hans områder er her almenpsykologi og kvalitative metoder.

Svend Brinkmann har skrevet, redigeret og bidraget til flere bøger og forskningsemner gennem tiden. I mange år har det særligt været diagnosekulturen, han har forsket i og skrevet om, men også den religiøse dimension i tilværelsen er et område, har har beskæftiget sig med, eksempelvis i værket Mit år med Gud fra 2021.

I 2014 blev Svend Brinkmann kendt i en bredere offentlighed med bogen Stå fast, som er hans opgør med og modsvar på det selvudviklingstyranni, han så i tiden. Svend Brinkmann har også skrevet bøger som Ståstedet fra 2016, Hvad er et menneske? fra 2019 og den nyeste udgivelse Tænk, som blev udgivet i 2022. Han er desuden vært på podcasten Brinkmanns Briks.
vida del autor: 23 Diciembre 1975 actualidad

Libros

Traducciones de libros

Citas

Marko P.compartió una citahace 8 días
ar været en uvurderlig hjælp
Marko P.compartió una citahace 8 días
udtrykke sig fyndigt
Parwana Farwha Nielsencompartió una citahace 2 años
logien som en videnskab, der handler om et domæne af virkeligheden, som unddrager sig simpel evolutionær eller kausal reduktion.

Opiniones

Ingelise Andersen Og Allan Skoropacompartió su opiniónel año pasado
👍Me gustó

Tankevækkende

Astrid Fribocompartió su opiniónel año pasado
👍Me gustó

Svend Brinkmann er igen god. Megen eftertænksomhed i denne bog. For pokker da han kan det der med at tænke. Og det gør altså bogens budskab ekstra troværdigt, når forfatteren selv læser.

lauridsen67compartió su opiniónel año pasado
💡He aprendido mucho
👍Me gustó

Rigtig god bog og meget tankevækkende

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)