Eske Willerslev

Citas

Erik Johansen Jappecompartió una citael año pasado
Mange videnskabsfolk nøjes med at få tilsendt prøver, men overlader det til andre at skabe kontakten til de oprindelige folk. Men det er først, når du er derude, at du for alvor forstår folks levevilkår og bekymringer. Som jeg ser det, er man simpelthen nødt til at rejse ud og interagere med de mennesker, hvis historie man forsøger at kortlægge.
Erik Johansen Jappecompartió una citael año pasado
Aboriginerne har på ingen måde haft tid nok til selektion og tilpasning til et moderne liv. Det, vi andre brugte tusindvis af år på, skal de her mennesker klare på få generationer. Prisen er kroniske sygdomme som diabetes, der kapper 10-15 år af folks levealder og rammer dem allerede som børn.
Erik Johansen Jappecompartió una citael año pasado
Og det fortæller i min optik noget helt fundamentalt om at være et menneske. Det fortæller, at vi helt tilbage fra den tidlige stenalder har været drevet af nysgerrighed. Den forestilling, jeg voksede op med i skolen – at folk ikke er eventyrlystne, og at udviklingen er gået lang-somt – er ganske enkelt forkert. For det er fuldstændig det modsatte, vi ser.

Vores data peger på, at den grundlæggende drivkraft i menneskets kolonisering af verden har været eventyrlyst – nysgerrigheden på det ukendte.

Opiniones

Heidi Kleiv Kochcompartió su opiniónhace 2 años
💡He aprendido mucho
🎯Justo en el blanco
😄Divertido
👍Me gustó

Nærmest podcast-agtig. Helt fucking fantastisk at lytte til

Ebbe Jensencompartió su opiniónel año pasado
👍Me gustó

Meget fængslende

Louise Siersbæk Hansencompartió su opiniónel año pasado
👍Me gustó

Interessant, medrivende

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)