bookmate game

Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Citas

Erik Johansen Jappecompartió una citahace 5 meses
En del af hemmeligheden bag, at jeg har det godt i dag, er, at jeg har lært mig selv at kende i alle de år, hvor jeg har måttet leve med mørket som en lurende mulighed og en truende afgrund i mig. Hver dag rummer sin egen disciplin, der holder sindet i vater. Min personlige opskrift lyder i al sin forsimplede enkelthed således: meditation, åndelig disciplin, fysisk træning, kunst, at rette blikket ud mod verden i stedet for kun mod mig selv.
Erik Johansen Jappecompartió una citahace 5 meses
Jeg har gennem tiden vendt mange sten fra min barndom. Noget bliver ved med at hjemsøge mig, men jeg orker ikke at grave i det mere. Det, jeg får ud af den form for terapi, er ikke længere ubehaget værd. Tror jeg. Jeg vil hellere finde ud af, hvordan jeg kan leve med mit eget sind, end hvad min angst skyldes. Gad vide, hvordan det så er at skulle dykke ned i krigens vanvid, når man endelig er sluppet ud?
Erik Johansen Jappecompartió una citahace 5 meses
Du kan have oplevet grusomme ting, men det er i stabiliteten, at de udfolder sig. Det er den almindelige hverdag, der er svær for de fleste. Vores hjerne og vores biologi er skabt til at kunne overleve. Men at få en fredelig hverdag til at hænge sammen er svært.

Opiniones

Dorte Reehaugcompartió su opiniónel año pasado
🔮Profundo
💡He aprendido mucho
🎯Justo en el blanco
👍Me gustó

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vagn Preben Marker Hansencompartió su opiniónhace 9 meses
👍Me gustó

Lidt langtrukket

 • Anne Lise Marstrand-Jørgensen
  Sange om stilhed og hjem
  • 69
  • 1
  • 8
  • 2
  da
  Libros
 • Else Møller Jensencompartió su opiniónel año pasado
  👍Me gustó

  God bog. God oplæser.

  fb2epub
  Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)