da
Sally Green

Half Lost

unavailable
Nathan er på flugt igen. Han er stærkere end nogensinde - og mere forhadt end nogensinde. For at redde Alliancen er han nødt til at risikere sit liv - og imens søger han hævn over dem, der har svigtet ham.En voldsom og gribende afslutning på Half Bad-trilogien, der gemmer på et twist til slut, som man ikke har set komme.

Sally Green (f. 1961) er en engelsk forfatter. Hun står bag fantasytrilogien Half Bad, som er blevet en stor succes verden over.

"En overnaturlig thriller med højt tempo – som en blanding af en sort-som-kul Harry Potter og The Bourne Identity." – Metro"En af den slags bøger, hvor man næsten ikke kan vente på fortsættelsen." – Weekendavisen"Arvtageren til Stephenie Meyers krone er landet." – The Times

I Half Bad-trilogien følger vi den unge Nathans eventyr og kamp for overlevelse. Selv om Nathans far er en af de mest berygtede og frygtede sorte hekse, vokser han op blandt hvide hekse, der lever i ubemærkethed i blandt os. Men Nathan er anderledes – halvkode – og derfor bliver der holdt særligt øje med ham.
Este audiolibro no está disponible por el momento.
8:06:08
Traductor
Kim Langer

Opiniones

    ¿Qué te pareció el libro?

    Inicia sesión o regístrate
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)