bookmate game

Middelalder-fiktion

Bookmate
10Libros42Seguidores
Middelalderen har dannet bagtæppe for en lang række storslåede, drabelige og medrivende fortællinger. Her er et udvalg.
  Bookmateagregó un libro a la estanteríaMiddelalder-fiktionhace 5 años
  Kristin Lavransdatter er beretningen om den smukke Kristins liv fra fødsel til død i middelalderens Norge, et liv præget af stor kærlighed, fortvivlelse og dyb tro. Kristin er en stolt kvinde, født med et usædvanligt varmt, krævende og gavmildt sind.
  Kristin Lavransdatters forældre har bestemt, at hun skal gifte sig med Simon Andressøn, søn af en ridder og et godt parti tillige. Men inden giftemålet må Kristin på grund af sin unge alder tilbringe et år i kloster i Oslo. Her møder hun den smukke Erlend Nikulaussøn, ridder og af ædel byrd. De forelsker sig inderligt i hinanden, og Kristin ved, at det er Erland hun vil tilbringe sit liv med. Derfor er det med sorg i hjertet, at hun trodser sine forældre og bryder sit ægteskabsløfte til Simon.
  Kristin og Erland gifter sig og får sammen otte sønner. Men hele sit liv kæmper Kirstin med en stor skyldfølelse overfor både sine forældre og Gud.
  Bookmateagregó un libro a la estanteríaMiddelalder-fiktionhace 5 años
  Middelalderens Barcelona gemmer to forskellige historier bag sine mure, begge underbygget af kærlighed og ambitioner.
  Den ene omhandler en ung knægt af bondestand, som formår at ændre sin skæbne med det eneste ønske at opnå fremgang, at opnå borgerskabets status og dermed værdigheden til at vinde kærligheden fra en ung pige fra Barcelonas overklasse. Den anden omhandler en adelsmands forbudte kærlighed, som fører byen i en farligt politisk konflikt.
  Bookmateagregó un libro a la estanteríaMiddelalder-fiktionhace 5 años
  I 1018 sidder den unge vikingekonge Knud den Store så sikkert på magten i England, at han ønsker at rådgive sig med såvel det danske ting som det saksiske witan for sammen med dem at beslutte, hvilke love landet fremover skal styres efter. Han indkalder derfor alle stormænd på den engelske ø til at give møde i Oxford.
 • no disponible
 • Bookmateagregó un libro a la estanteríaMiddelalder-fiktionhace 5 años
  I 1437 bliver den svagelige Henry VI endelig myndig og overtager tronen efter sin for længst afdøde far Henry V. Samtidig tvinger de to adelige familier York og Lancaster England ud i en tredive år lang borgerkrig. Mens tordenskyerne samles, belejres Henry VI og hans støtter både i hjemlandet og i det delvist engelsk regerede Frankrig — for ikke alle tror på, at de rørte vande kan navigeres af en sygelig konge. Hvem, eller hvad, kan redde kongeriget, inden det er for sent?
 • Conn Iggulden
  Stormfugl
  • 267
  • 15
  • 9
  • 51
  da
  Libros
 • Bookmateagregó un libro a la estanteríaMiddelalder-fiktionhace 5 años
  »Rigets Frue« er en stofmættet og begivenhedsrig roman om den legendariske, danske dronning Margrete 1. (1353–1412).
  Bookmateagregó un libro a la estanteríaMiddelalder-fiktionhace 5 años
  I det middelalderlige Paris lever den vanskabte, pukkelryggede klokker, Quasimodo, et skjult liv i Notre Dames klokketårne. Her opdager han den billedskønne sigøjnerpige Esmeralda, der er lige så smuk, som han selv er hæslig. Quasimodo bliver dybt forelsket i Esmeralda og forsøger at redde hende fra en falsk mordanklage ved at give hende et tilflugtssted i kirken. Men hans nederdrægtige værge Claude Frollo og den flotte Kaptajn Phoebus forkludrer tingene …
  Denne berømte klassiker indeholder alt det, der gør en fortælling usædvanlig medrivende.
  Victor Hugo, 1802–1885, berømt fransk digter, romanforfatter og dramatiker af den romantiske bevægelse. Mens resten af verden fejrer ham for de store romanværker “Klokkeren fra Notre Dame” (Notre-Dame de Paris) fra 1831 og “De elendige” (Les Miserables) fra 1862, er han i Frankrig primært kendt for sine digtsamlinger, fx “Les Contemplations” og «La Légende des siècles”.
  Han producerede mere end 4.000 tegninger og kæmpede socialpolitiske kampe for eksempelvis afskaffelse af dødsstraffen. Hans sociale engagement afspejles også i hans værker, der berører de fleste af de politiske og sociale spørgsmål samt de kunstneriske tendenser i sin tid. Han er begravet i Panthéon i Paris og hyldet som en af Frankrigs allerstørste digtere overhovedet.
  Bookmateagregó un libro a la estanteríaMiddelalder-fiktionhace 5 años
  I 1100-tallets Thy kæmper de kristne mod den gamle religion, der har så fast et tag i befolkningen. Byen vrimler med fordrukne munke, plattenslagere, ludere og lommetyve. Men midt i elendigheden beslutter en stenhuggermester at vie sit liv til at bygge en stenkirke som erstatning for de primitive trækirker med drageornamentikken …
  Bookmateagregó un libro a la estanteríaMiddelalder-fiktionhace 5 años
  Den spændende historie om England i 1100-tallet. Der er borgerkrig i landet, og befolkningen lider under skiftende regenter og brutale herremænd, der i de urolige tider tilsidesætter alles tarv undtagen deres eget. Prior Philip kæmper for at bygge en katedral i Kingsbridge, og bag sig har han stærke allierede: Tom Bygmester, Aliena, den afsatte jarl af Shirings datter, og Jack, der bliver den, der til sidst bygger katedralen.
 • Ken Follett
  Jordens søjler
  • 1.2K
  • 9
  • 63
  • 137
  da
  Libros
 • Bookmateagregó un libro a la estanteríaMiddelalder-fiktionhace 5 años
  En fascinerende og levende beskrivelse af Barcelonas storhedstid som livlig søfartsby prøvet af religiøs intolerance, krig, pest, enorme klasseforskelle og materiel stræben. En gribende historie om ukuelig frihedstrang og undertrykkelse, om venskab og svigt og om grænseløs kærlighed.
  Bookmateagregó un libro a la estanteríaMiddelalder-fiktionhace 5 años
  »Vinterkongen« fortæller historien om England i 400-tallet, og i særdeleshed historien om den legendariske Kong Arthur og hans kamp for at forene de britiske kongedømmer. Historiens fortæller er en ung mand, Derfel, som den store druide Merlin har taget under sine vinger.
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)