bookmate game
da
Libros
John Perry

Kunsten at udsætte tingene

Lettilgængelig og humoristisk bog om kunsten at udsætte tingene.
Det lyder måske selvmodsigende, men det virker: Du kan få gjort en masse ting ved at udsætte dem. Dét kalder John Perry for strukturerede overspringshandlinger, og hvis du er en person, som har oplevet at kæmpe med deadlines, som foretrækker distraktion frem for aktion, surfer på nettet i stedet for at betale regninger eller køber ind til en helt særlig fødselsdag på vej til festen, så vil denne bog ændre dit liv.
Du kan nu holde opm ed at føle skyld over at udsætte ting og istedet glæde dig over alle de mange andre ting, du får udrettet.
John Perry, internationalt anerkendt filosofiprofessor fra Stanford Universitetet, skrev denne bog som en overspringshandling i stedet for at rette en stor stak filosofiopgaver.
80 páginas impresas
Propietario de los derechos de autor
Lindhardt og Ringhof
Publicación original
2013
Año de publicación
2013
¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎

Opiniones

 • Vivi Thomsencompartió su opiniónhace 3 años
  👍Me gustó

  Værdifuld viden for en overspringer😄

 • Irrenne Lauemollercompartió su opiniónhace 7 años
  😄Divertido

  Genialt og morsom :)

Citas

 • Stinecompartió una citahace 5 años
  kan udføre en hvilken som helst mængde arbejde, forudsat at det ikke er det arbejde, vedkommende forventes at gøre på det pågældende tidspunkt.«
 • Stinecompartió una citahace 5 años
  Platon og Aristoteles var så betaget af dette ideal, at de så vores manglende evne til at leve op til idealet som et filosofisk problem: akrasia, mysteriet om, hvorfor folk vælger at gøre noget andet end dét, de mener er bedst for dem at gøre.
 • Malthe Gustav Anderssoncompartió una citahace 7 años
  Systemet med at opdele opgaver i små bidder og give sig selv et ordentligt skulderklap, hver gang du har udført en af dem, er velfunderet. Tao Te Ching fortæller os, at vi skal »udføre den store opgave som en række mindre handlinger«. Det citat fandt jeg i Robert Maurers bog One Small Step Can Change Your Life: The Kaizen Way. Kaizen er en japansk filosofi om vedvarende forbedring via små, gennemførlige skridt

En las estanterías

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)