bookmate game
da
Libros
Steffen Jacobsen

Hvis De lige vil sidde helt stille, frue, dr. Jacobsen er ny på afdelingen

 • Karsten Kindbergcompartió una citahace 6 años
  Desuden var gynækologi/obstetrik udelukket alene på grund af jordemødrene. Mage til lægehadende, arrogant folkefærd skal man trods alt til Tvind, Thylejren eller et refugium på Kreta med mindfulnessdyrkere for at finde. De er, i egen indbildning i det mindste, tættere på livets mysterium end andre. De bringer liv til verden ... forløser. Skaber. Bortset fra de tidspunkter, hvor de har fucket alt op og skriger på en obstetriker, der skal redde barnets og moderens liv. Problemet med jordemødre er desværre, at gennemsnittet for overhovedet at komme ind på jordemoderskolen er omkring 56,5, hvilket gør, at de generelt er ret godt begavede, men også ulideligt selvfede. Alting er bagateller: Du har fået revet armen af i en centrifuge: ”Og hvad så? Så skulle du prøve at føde!” De har selv født mindst otte gange, har enorme bækkener og kun hovedrysten tilovers for eksempelvis en dybt bekymret ... førstegangsfar. Stenen i skoen er naturligvis, at de ikke selv må foretage kejsersnit. Det må kun læger. Ha!
 • nisstorgaardcompartió una citahace 3 años
  Vagtværelsets eneste adspredelse består i at pisse i håndvasken og onanere. Ifølge Kongelig Forordning af 1.ste Juni 1938, signeret Kong Christian X Rex, er det tilladt reservelæger at forøve gentagen og energisk selvbesmittelse
 • Kjesten Jørgensencompartió una citahace 4 años
  ramme alvor omtales behandling af patienter nu som ”produktion”, selv i det konsulent-friserede bullshit-lingo, som anvendes af DJØF-herrefolket.
  Produ
 • Kjesten Jørgensencompartió una citahace 4 años
  DJØF’erne er den nye adel på hospitalet. Den lægelige kerneydelse er stedse blevet mere og mere marginaliseret. Skal vi lige repetere?
 • Kjesten Jørgensencompartió una citahace 4 años
  Inden for få år vil det for øvrigt ikke længere hedde læge, men hospitalsansat helsefunktionær. Disse vil hierarkisk være underordnet administratorer, kliniske oversygeplejersker, kandidatuddannede sygeplejersker, projektsygeplejersker og hospitalets gartnere.
 • Claus Brandtcompartió una citahace 4 años
  Og man erindrer det fortvivlede menneske, der engang formulerede de udødelige ord: ”Vi arbejdede hårdt. Men hver gang tingene begyndte at fungere, blev nye planer om omorganisering iværksat. Jeg lærte mig senere i livet, at vi er tilbøjelige til at møde hver ny situation med omorganisering. Og jeg lærte, hvilken vidunderlig metode dette er til at skabe illusion om fremgang – mens det i virkeligheden forårsager kaos, ineffektivitet og demoralisering.”
 • Per Kiilerichcompartió una citahace 5 años
  De kirurgiske overlæger på KH var notoriske.
 • Eva-Marie Pedersencompartió una citahace 5 años
  Jeg kan nu (og ret sensationelt, hvis jeg selv skal sige det) afsløre, at alle medicinstuderende mellem første og anden del indkaldes til en særlig synstest på fakultetet. Tror de. Tænk på Agent K i Men In Black: De udsættes for hypnose, går i dyb trance, bedøves og får udskiftet deres hjerner med nye, klonede hjerner opformeret fra dr. Josef Mengeles DNA. Metoden anvendes på alle lægeskoler i hele verden. Og ikke engang kærester eller familier kan mærke forskel på før og efter. Transplantationerne er finansieret af Lundbeck, Novo, Pfizer, Novartis, Teva og Roche, så man sikrer sig livslang, ubetinget loyalitet og kritikløs anvendelse af deres giftige og skadelige præparater. Samtidig sætter medicinalfirmaerne 50 millioner schweizerfranc ind på en hemmelig konto i Helvetia Bank, Zürich, til hver eneste dimitteret læge i verden.

  Og det er ganske vist.
 • Eva-Marie Pedersencompartió una citahace 5 años
  Bortset fra politikere, folkeskolelærere og brugtvognsforhandlere er der næppe andre professioner, der så systematisk er blevet lagt for had. Læger anses for at være hjerte- og sjælløse teknokrater, der kun har foragt tilovers for de meget mere effektive, bedre dokumenterede, bivirkningsfrie og holistisk alternative behandlingsformer som moderkagespisning, navlesnors-ditto, shiatsumassage, gongterapi, mistelten-saft (virker fantastisk på alle former for cancer), tankefeltterapi, auraaflæsning, ingefær-afkog, uldsnore om håndled, shamanske svedehytter og gojibær.
 • Eva-Marie Pedersencompartió una citahace 5 años
  Inden for få år vil det for øvrigt ikke længere hedde læge, men hospitalsansat helsefunktionær. Disse vil hierarkisk være underordnet administratorer, kliniske oversygeplejersker, kandidatuddannede sygeplejersker, projektsygeplejersker og hospitalets gartnere.
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)