bookmate game
da
Libros
Ransom Riggs

Frøken Peregrines sælsomme børn 2 – Hollow City

HOLLOW CITY er Ransom Riggs’ anden bog i serien om frøken Peregrines sælsomme børn. Her fortsætter fortællingen om drengen Jacob og hans sælsomme rejse gennem af tid og sted. Jacob og hans nye sælsomme venner er flygtet fra øen Cainholm. De beslutter sig for at rejse gennem en tidssløjfe til sælsomhedens hovedstad, London, for at befri Frøken Peregrine fra den fuglekrop, som hun er fanget i. Med hollower og gejster i hælene bevæger børnene sig gennem 1940’ernes krigsramte landskab, hvor både nye allierede og rædselsvækkende oplevelser venter på dem.
436 páginas impresas
Publicación original
2016
Año de publicación
2016
Editorial
Gyldendal
¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎

Opiniones

 • Taja Diana Friis Kjellssoncompartió su opiniónhace 2 años
  👍Me gustó

 • Frank Grønningcompartió su opiniónhace 4 años
  👍Me gustó
  💀Espeluznante
  🔮Profundo
  🎯Justo en el blanco
  🚀Adictivo

 • Mads Wissingcompartió su opiniónhace 6 años
  👍Me gustó

Citas

 • Mads Wissingcompartió una citahace 6 años
  “Er du okay?” spurgte hun.
  Det var et spørgsmål, som krævede en universitetsgrad i matematik og cirka en times diskussion at besvare. Jeg følte hundredvis af ting, der kolliderede i en stor hob, som samtidig blev holdt i skak af kulde og træthed og en manglende lyst til at tale.
 • Hannecompartió una citahace 6 años
  Der lå noget romantisk i det ukendte, men når et sted først var blevet opdaget og katalogiseret og sat på kort, var det blevet mindre, blot endnu en støvet kendsgerning i en bog, ribbet for mystik.
 • Stine Weirsøe Flamantcompartió una citahace 7 años
  Men man kan ikke have det dårligt hvert eneste sekund, ville jeg gerne sige til hende. At le gør ikke onde ting værre, ligesom at græde heller ikke gør dem bedre. Det betyder ikke, at man ikke bekymrer sig, eller at man har glemt. Det betyder bare, at man er et menneske.

En las estanterías

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)