Rick Yancey

Den 5. bølge

Efter den 1. bølge er der kun mørke. Efter den 2. bølge undslipper kun de heldige. Efter den 3. bølge overlever kun de uheldige. Efter den 4. bølge gælder kun én regel: stol ikke på nogen. Nu er den 5. bølge på vej.

Cassie er på flugt fra dem. Dem som ligner mennesker og som dræber alle på deres vej. Hun er overbevist om, at hun må klare sig selv, hvis hun vil holde sig i live. Indtil hun møder Evan Walker. Han bliver Cassies eneste håb for at redde livet – og sin lillebror. Men hvem er han? Hvad er han? Cassie må vælge: hun kan give op, eller hun kan stole på Evan og tage kampen op.

DEN 5. BØLGE er første bind i en ny sci-fi trilogi.
433 páginas impresas
Publicación original
2014
Editorial
Gyldendal

Opiniones

  Vibeke Steffensencompartió su opiniónel año pasado
  👍Me gustó
  🔮Profundo
  🎯Justo en el blanco
  🚀Adictivo

  Rigtig god

  Trine Dalgaard Larsencompartió su opiniónhace 2 años
  💩Una porquería
  🙈Ni fu ni fa

  Den starter super godt, og jeg var hooked, men så kom tomgangen (hvis man kan bruge det ord om en som kun lever i nuet) hvor historien ligesom står stille. Hvad er fremtiden, når der ingen fremtid er.??

  Bagsiden tiltalte mig, og jeg plejer at være vild med historier og dommedag, zombier og scifi, men historien levede ikke op til sin bagside, hvis man spørger mig.

  Fint læsning, hvis man som mig læser en bog om ugen, men læser du ikke så meget, så vælg en anden. Fx Justin Cronins Den første, som er i samme stil bare ca 1 mill gange bedre.

  Mads Bjerggaard / Heidi Bjerggaardcompartió su opiniónhace 4 años
  🎯Justo en el blanco

  Fantastisk

Citas

  kasperkonowcompartió una citahace 4 meses
  lyttede jeg til tavsheden i den forladte butik, lyttede koncentreret. Noget var tæt på. Jeg tog et lille skridt væk fra døren, og det knuste glas knasede lige så stille under min fod.
  Og så lavede dette noget
  kasperkonowcompartió una citahace 4 meses
  sted mellem en hosten og en jamren. Det kom fra baglokalet, bag køleskabene, hvor mit vand var.
  I det øjeblik havde jeg ikke brug for en lille, gammel
  kasperkonowcompartió una citahace 4 meses
  end mig. Den er ældre end den ældste person, der nogensinde har levet.
  Jeg skulle have lyttet til stemmen.
  I stedet lyttede jeg til tavsheden i den forladte butik, lyttede koncentreret. Noget var tæt på. Jeg tog et lille skridt væk fra døren, og det knuste glas knasede lige så stille under min fod.
  Og så lavede dette noget støj, et sted mellem en hosten og en jamren. Det kom fra baglokalet, bag køleskabene, hvor mit vand var.
  I det øjeblik havde jeg ikke brug for en lille, gammel stemme til at fortælle mig, hvad jeg skulle gøre. Det var indlysende

En las estanterías

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)