bookmate game
da
Libros
Suzanne Brøgger

Koral

Suzanne Brøggers romanbiografi Koral er en forkortet og nykomponeret udgave af hendes tre epokegørende og berømte autofiktive føljetonbind Creme Fraiche, Ja og Transparence, der udkom i henholdsvis 1978, 1984 og 1993.

Koral handler om opvækst i Thailand, kostskole i Silkeborg, fransk elsker, eksperimenterende sexliv, udlandsrejser, dagligliv i Løve, frihedslængsel, identitetssøgen, livslyst, desperation, forelskelse — alt, hvad der hører et frigjort og eksperimenterende 60'er— og 70'erliv til.
433 páginas impresas
Publicación original
2017
Año de publicación
2017
Editorial
Gyldendal

Otras versiones

¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎

Opiniones

 • Michael Holmcompartió su opiniónhace 5 años
  👍Me gustó

Citas

 • Sarah Buckspancompartió una citahace 4 años
  … Mennesker uden Stolthed er sig ikke bevidst, at Gud har forbundet nogen Tanke med at skabe dem, og de kan tit faa andre til at tvivle paa, at der virkelig var nogen Tanke forbunden dermed … Disse Mennesker maa stole paa andre Folks Opfattelse af, hvad der er op eller ned, og de maa acceptere deres Lykke og selve deres Jeg til Dagens Notering. De skælver med Grund for deres Skæbne og løber fra den, naar de kan …“
 • Kenneth Rytter Jensencompartió una citahace 7 años
  er truede hans selvfølelse.
  For mennesker fra underklassen er det ikke bare et økonomisk problem at være fattig. Det er en metafysisk tilstand af rædsel og ydmygelse, det er „angsten for at blive sat på gaden med alle møblerne, så naboerne kan se det“. At blive blottet. Derfor holder underklassen altid på formerne og facaden, mens overklassen har haft privilegiet af at sprænge dem.

En las estanterías

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)