bookmate game
da
Libros
Svend Åge Madsen

Af den anden verden

AF DEN ANDEN VERDEN er en alternativ holocaust-roman om en flok flygtede KZ-fanger — en skabelsesfortælling om en flok udsatte og erindringsløse kroppe, som ved hjælp af sproget og de historier, som de er bærer af, bliver til mennesker.
516 páginas impresas
Publicación original
2017
Año de publicación
2017
Editorial
Gyldendal

Otras versiones

¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎

Opiniones

 • Ann Marie Prehncompartió su opiniónhace 5 años
  👍Me gustó

  Meget interessant

 • Ulla Fomsgaard Jacobsencompartió su opiniónhace 6 años

  Fgghjkk

 • Morten Smith-hansencompartió su opiniónhace 4 años
  👍Me gustó

Citas

 • Peter Christoffer Krag Semmlingcompartió una citahace 5 años
  rt. Måtte undersøge mange ting og frydede sig over hver eneste.

  Så stor var hendes glæde over at alt var blevet mere nærværende at de to kvinder fik tårer i øjnene, sådan at de dårligt kunne se, så intenst indlevede de sig i Ngarras forbavselse. Derfor forstyrrede tårerne ikke så meget, for de følte at de så alt med den fremmedes øjne.

  Ngarra fik lov at låne øjenglassene, for Hlif havde et reservesæt. Nogle dage senere fik Ngarra ved et besøg hos Bast i Gymels lejr udformet et sæt øjenglas som passede fuldstændigt til hende. Hendes Ene, Ardi, kunne fortælle at derefter var Ngarra som forvandlet. Hun havde åbenbart vandret næsten blind omkring, var med ét slag blevet klartseende.

  Det sidste her var et svinkeærinde. Jeg kunne se på dig at du efterhånden var fuldt opslugt af dette eventyr. Da kan man tillade sig næsten alle omveje og indskud for du er bragt i en tilstand hvor du for enhver pris må lytte for at være sikker på at opfange fo
 • Emil Toft Hansencompartió una citahace 6 años
  Snart virkede det som om ingen længere læste Andet slæt eller Tredje.
  Ikke kun på barken løb stiften rød. For Olioru havde vist dem at skind kunne bruges til at skrive på. Skind var lettere at opbevare og holdt bedre på ordene. Derfor tilberedte Sui og Yai skind til de var smidige og faste, så de kunne bære deres egen historie.

En las estanterías

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)