bookmate game
da
Libros
Puk Elgård

Ellen – 100 år med lyst til livet

Kridt skoene! Sådan lød Ellen Bentzens motto gennem alle hendes 100 år. Danskerne lærte hende at kende i en række populære tv-udsendelser, og ingen kunne stifte bekendtskab med Ellen i Pilehuset uden at blive inspireret af hendes livslyst.
Tv-vært Puk Elgård mødte Ellen første gang i 2005, da de sammen rejste til Alaska. I tiden op til Ellens død i januar 2009 mødtes de til en række sjove, rørende og alvorlige samtaler om Ellens lange liv – fra barndommen på Frederiksberg til alderdommen i butlerens selskab. Undervejs fandt hun den eneste ene og mistede ham igen, rejste verden rundt og oplevede to verdenskrige.
Ellens ukuelighed kan lære os alle at se lidt lysere på de udfordringer, tilværelsen byder os.
178 páginas impresas
Propietario de los derechos de autor
Lindhardt og Ringhof
Publicación original
2009
Año de publicación
2009
¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎

Opiniones

 • Birthe Marie Stuhrcompartió su opiniónhace 5 años
  👍Me gustó
  🚀Adictivo

Citas

 • Patrycjacompartió una citahace 5 años
  Den tid, man havde tilovers, gik altid med noget praktisk.
  Man kunne ikke drømme om at bruge tiden på at sidde og spekulere. Blev Ellen dermed forskånet for en masse forstyrrende tanker, eller gik hun glip af en dybde i livet, som vi måske har i dag, fordi vi er mere reflekterende? Jeg tror egentlig, hun har levet et langt mere fredfyldt og lykkeligt liv, end mange af os andre nogensinde kommer til. Så kommer toget. Ingen stiger af, og jeg er den eneste, der stiger på.
 • Patrycjacompartió una citahace 5 años
  Det, der har gjort mest indtryk på mig ved at lære Ellen rigtig at kende, er hendes enkle livssyn. Hun komplicerer aldrig tingene. Den evne ville jeg gerne have. Vi vil så meget i dag. Vores forventninger til tilværelsen er høje. Hus, mand, børn og et job er ikke nok. Vi vil have det perfekte hus, den perfekte mand, de perfekte børn og det perfekte job, ellers føler vi os ikke lykkelige. Vi endevender os selv og vil så gerne forstå, hvem vi er, og hvor vi kommer fra. Ellen har fortalt mig, at den slags navlepilleri havde man ganske enkelt ikke tid til dengang.

En las estanterías

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)