da

Mark Manson

vida del autor: 9 Marzo 1984 actualidad

Libros

Audiolibros

Citas

Tildecompartió una citahace 2 años
Det er skidt for os, hvis vi er besat af vores følelser og overdriver deres betydning, for følelser varer aldrig ved. Uanset hvad der gør os glade i dag, vil det ikke længere gøre os glade i morgen, fordi vi altid har brug for mere. Hvis vi er besat af lykke, ender vi uundgåeligt i en uendelig jagt på ‘noget andet’ – et nyt hus, et nyt forhold, et nyt barn, en ny lønforhøjelse. Og på trods af alle vores anstrengelser ender vi med at føle os uhyggeligt meget, som da vi begyndte: utilstrækkelige. Psykologer omtaler af og til fænomenet som ‘den hedonistiske trædemølle’: det er tanken om, at vi altid knokler for at ændre vores livssituation, men alligevel aldrig føler, at vi for alvor ændrer os.
Tildecompartió una citahace 2 años
Bukowski skrev engang: »Vi skal alle dø, os alle sammen. Sikke et cirkus! Alene det burde få os til at elske hinanden, men det gør det ikke. Vi lader os terrorisere og udslette af livets banaliteter. Vi bliver ædt op af ingenting.«
Camilla Sofie Møller Hansencompartió una citahace 2 años
Verden fortæller dig konstant, at vejen til et bedre liv er mere, mere, mere – køb mere, ej mere, skab mere, knald mere, vær mere. Du bliver konstant bombarderet med beskeder om at være fucking interesseret i alting, hele tiden. Vær fucking interesseret i et nyt fjernsyn. Vær fucking interesseret i at have en bedre ferie end dine kolleger. Vær fucking interesseret i at købe en ny havenisse. Vær fucking interesseret i at have den rigtige selfiestang.

Hvorfor? Mit gæt: fordi du bruger flere penge, jo flere ting du er fucking interesseret i.

Problemet er, at det er skidt for din mentale sundhed, hvis du er fucking interesseret i for mange ting. Det gør dig for knyttet til overfladiske og falske ting og gør, at du bruger dit liv på at jagte et fatamorgana af lykke og tilfredsstillelse. Nøglen til et godt liv er ikke at være fucking interesseret i flere ting. Nøglen er at være fucking ligeglad med flere ting. Du skal kun være fucking interesseret i ting, der er ægte og tæt på og vigtige.

Opiniones

Anne Mortensencompartió su opiniónel mes pasado
💡He aprendido mucho
🎯Justo en el blanco
👍Me gustó

Wow den er god og jeg har virkelig fået noget godt stof til eftertanke....gode pointer om de værdier vi har livet.
Jeg skal helt sikkert høre den igen - forresten rigtig godt oplæst
Min egen refleksion kom på rigtig mange ture undervejs gennem bogens kapitler, hvilket også er en grund til et genhør, er sikker på, at det kun sætter endnu flere ting i gang på det personlige plan.
Har denne bog forandret noget for mig personligt, ja helt bestemt. Jeg har undervejs truffet nogle valg på baggrund af de tanker som den har givet. Kan kun sige tak for det

Sabrina Egedal Larsencompartió su opiniónel año pasado
👍Me gustó

Wauw!

Frederik Vigeland Wegelandcompartió su opiniónel año pasado
🔮Profundo
💡He aprendido mucho
👍Me gustó

Vis man er villig til af se ind i sig selv og klar på nye udfordringer. Så vil denne bog helt sikkert ændre dig liv.

Super fed bog...👍👍

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)