da

Anne Frank

Anne Frank (f. 1929-45) jødisk pige, der skrev sin senere verdensberømte dagbog i et baghus i Amsterdam, hvor hun med sin familie under 2. verdenskrig holdt sig skjult for nazisterne. Familien blev stukket og sendt i koncentrationslejr, hvor alle undtagen faderen omkom. Han vendte tilbage til huset, fandt hendes dagbog og fik den senere udgivet. Den har siden solgt millioner af eksemplarer verden over.
vida del autor: 12 Junio 1929 actualidad

Citas

nete flindt knudsencompartió una citael año pasado
Om Anne Franks dagbog

Anne Franks Dagbog er skrevet af den purunge, jødiske pige, der måtte gå under jorden i Amsterdam i 1942. Ingen anden bog giver en så menneskelig og følsom skildring af jødernes vilkår under Anden Verdenskrig.
På sin 13 års fødselsdag fik Anne Frank en dagbog, som hun straks tog i brug. Det blev starten til denne gribende beretning om hendes families dagligdag i deres skjulested i "Baghuset" og deres frygt, angst og håb frem til august 1944, hvor familien blev angivet og deporteret.
Kun Annes far overlevede krigen og udgav i 1947 første gang datterens dagbog, der siden er udkommet i utallige udgaver og på alverdens

Opiniones

Lynge Kristensen Backcompartió su opiniónhace 2 años
👍Me gustó

Gribende

Ann Line Bankecompartió su opiniónhace 10 meses
🌴Perfecto para la playa
👍Me gustó

God

Rubeck Risagercompartió su opiniónel año pasado
👍Me gustó

Aanefracdagb

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)