bookmate game
da

Jesper Stein

Jesper Stein (f. 1965) er en dansk forfatter. I 1996 blev han uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og har herefter arbejdet som både kriminalreporter og litteraturjournalist. Han har siden 2015 været fuldtidsforfatter.

Jesper Stein fik sin debut som skønlitterær forfatter i 2012 med værket Uro. Værket er første bind i krimiserien om vicepolitikommissæren Axel Steen. I 2013 udkom Bye bye Blackbird som bind to i serien. De efterfølgende bøger i krimiserien tæller Akrash fra 2014, Aisha fra 2015, Papa fra 2017, Solo fra 2018 og syvende bind City, som udkom i 2023.

For krimiserien om Axel Steen har Jesper Stein modtaget adskillige priser. I 2015 modtog han Dan Turell Medaljen for serien, og året efter blev han belønnet med De Gyldne Laurbær for Aisha, fjerde bind i serien. For sjette bind Solo modtog han prisen for årets bedste danske krimi af Det Danske Kriminalakademi, og listen over priser og gode anmeldelser fortsætter derfra.

Foruden sin populære og anmelderroste krimiserie har Jesper Stein også udgivet det selvbiografiske værk Rampen i 2020, der dykker ned i forfatterens komplicerede opvækst med sine forældre, samt Ædru i 2022, som omhandler alkoholisme fra den fordrukne mandlige forfatters perspektiv.
vida del autor: 1965 actualidad

Libros

Audiolibros

Voz

Citas

Svend Aage Jakobsencompartió una citahace 2 meses
Elsebeth Egholm
Vandrende skygger

Bunken med sphagnum dækkede det cirkelrunde be
Svend Aage Jakobsencompartió una citael mes pasado
Sådan; vær så artig.
Svend Aage Jakobsencompartió una citael mes pasado
stuen.
Føj for den, hvor du stinker, Allan, konstaterede hun. – Noget appetitligt lig bliver du nok ikke!

Opiniones

Anja Markussencompartió su opiniónhace 9 meses
👍Me gustó

🩵🩵🩵🩵🩵👌🏼😎

Thomas Grønbeck Pedersencompartió su opiniónel año pasado
👍Me gustó

👌👌👌

Anne Merete Lading Fernandez Garciacompartió su opiniónhace 2 meses
👍Me gustó

Virkelig god og spændende 👍😊

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)