da

Mich Vraa

Mich Vraa (f. 1954) er journalist og forfatter, men først og fremmest litterær oversætter af nogle af tidens største engelske og amerikanske forfattere. Navne som Garth Risk Hallberg, Jonathan Franzen, John Williams og Anthony Doerr er udkommet på dansk i Vraas oversættelse. Det samme er populære bestsellerforfattere som Elmore Leonard og Dan Brown.

Libros

Audiolibros

Voz

Traducciones de libros

Traducciones de audiolibros

Citas

Lone Funch Damsgaardcompartió una citahace 2 años
hun en tid lang i de høvlspåner der hobede sig op på gulvet mens snedkeren arbejdede, og duften af nyhøvlet træ hang ved den lille pige når hun endelig vendte tilbage til forhuset. Besøgene hos Rasmussen var ordløse, for den gamle mand var stokdøv, og de to vekslede aldrig et eneste ord, kun smil og de bolsjer som snedkeren havde i et glas i sin vindueskarm. Uden for det støvede vindue var lyset grønt. Der voksede frugttræer i den lille have bagest på matriklen, et eventyrligt sted midt i byen.
På pigeskolens mur lige over for deres hus står årstallet 1889. Jonna var altså fire år da de små huse derovre blev væltet og erstattet af den store røde skolebygning. Også det husker hun – eller hun husker de små boliger der lå klemt sammen skulder ved skulder, som om de støttede hinanden i en hård verden. Jonna holdt meget af husenes hulslidte
Anette Elisabeth Drejercompartió una citahace 4 meses
sorte motorblok, var umiskendeligt en lugt af opkastning; Morganen havde simpelt hen brækket sig over solsikkeolien, og nu ville den ikke længere lade sine intime dele smøre af stadset. Den rædsomme tanke, at bilen måske var brændt fuldstændig sammen, fik det til at løbe koldt ned ad ryggen på ham, og han huskede, hvad en eller anden havde fortalt ham om prisen på en ombytningsmotor.
Regnen slog ned over ham og fandt
harryhjaltingcompartió una citahace 2 años
Brev: Wilfred Bernt, forhyret skipper

Opiniones

Klaus Wulff Andersencompartió su opiniónhace 2 años
👍Me gustó

😊🌹🇩🇰

Annette Hage Ejbycompartió su opiniónel año pasado
💡He aprendido mucho
👍Me gustó

👍

Lis Teresa Sommercompartió su opiniónel mes pasado
👍Me gustó

Virkelig værd at lytte til ❤️❤️❤️

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)