bookmate game
da

Carsten Jensen

Forfatteren Carsten Jensen blev født på Ærø i 1952 og er uddannet mag.art. i litteraturvidenskab, og har desuden været tilknyttet en lang række danske dagblade. De fleste danskere kender Carsten Jensen som en ivrig debattør, der ud over sit anerkendte forfatterskab også har skrevet en lang række samfundskritiske essays, artikler og reportager. Carsten Jensen skrev sin første bog i 1975 "Salg, klasse og død". Hans niende bog "Jeg har set verden begynde" gav ham Boghandlernes Gyldne Laurbær. Carsten Jensen har livet igennem været en søgenede sjæl. I 2001 blev han adjungeret professor i kulturanalyse ved det humanistiske fakultet. Han har været medlem af Det Kulturelle Vismandsråd, optrådt som dommer i talentprogrammet "Vis Os Hvad Du Kan" på TvDanmark. Romanen "Vi, de druknede" gav ham både P2's romanpris samt Danske Banks Litteraturpris og i 2010 modtog Carsten Jensen Oluf Palme-prisen, fordi han," i ord og handling har kæmpet for de svage og sårbare i sit eget land og rundt omkring i verden". Han er blevet hædret for sin indsats for demokratiet og modtager livsvarlig kunstnerydelse fra Statens Kunstfond for hans afgørende kunstneriske indsats.

Citas

metteovecompartió una citahace 10 meses
Tværtimod betyder personens udvikling det sociales afvikling, tilbagetrækningen til de rene kropsfornemmelser, hvor genfødslen kan ske i et tomrum. Jeg arbejder med mig selv, siger tidens søjlehelgener. Hvad de mener er, at de gerne vil genfødes som babyer. De drømmer ikke om at holde en verden i hånden. De nøjes gerne med tissemanden.
Allan Andersencompartió una citahace 2 años
Hydra forsvandt sporløst med seks besætningsmedlemmer om bord, dog ikke alle marstallere, men tabene var følelige for byen.
elias1compartió una citael año pasado
nærmere, men nu kunne vi høre, at der kun var én hest. Så dukkede en rytter

Opiniones

Hanne Jørgensencompartió su opiniónel año pasado
👍Me gustó

Spændende, hvor jeg dog hader krig, og tænk sig, nu er endnu en mand igang med krig i Europa

 • Carsten Jensen
  Vi, de druknede
  • 491
  • 29
  • 14
  • 77
  da
  Libros
 • Niels Nørholmcompartió su opiniónel año pasado
  👍Me gustó

  Ja de gode gamle dage var meget barske

  Allan Andersencompartió su opiniónhace 2 años
  👍Me gustó

  Fremragende fortælling. God blanding af facts og fiction.

  fb2epub
  Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)