bookmate game

Troels Kløvedal

Troels Kløvedal er kendt for sine lange sejlture med Nordkaperen. Han har viet sit liv til at formidle sine oplevelser og tanker i foredrag, på TV og i sine bøger. Udgangspunktet er rejsen, men det kommer ofte til at handle om meget mere end det; om verden, om eksistensen og om den måde vi er i verden på.
vida del autor: Abril 1943 actualidad

Citas

b3817950952compartió una citahace 2 años
må svare for sig, når han møder udenlandsdanskere, der halvhånligt snakker om det gamle land, tit for at forsvare over for sig selv, at de forlod det
b3817950952compartió una citahace 2 años
Men som den gode rejsende digteren også er, ved han, at tungsindet, hjemlængslen er dødsensfarlig, at kunsten ved at rejse er at være, hvor man er, fuldt ud, uden ustandseligt at drømme sig et andet sted hen.
b3817950952compartió una citahace 2 años
Frihedens farefulde ensomhed og hjemløshedens melankoli står for mange som et mareridt, men sådan er det ikke ustandselig at skulle sætte sig i den situation, hvor man unægtelig er en fremmed. Det får tankerne til hele tiden at koncentrere sig om at fylde ud, hvor man er. At være i en fuldstændig fremmed verden, gør uvægerligt dig selv til et centrum, man er fri af den sociale hverdag, som man hjemmefra er en del af, i den sidste konsekvens er man fuldstændig alene under stjernerne. Man er i en form for fravær, som for en forfatter godt kan være en grusom, men frugtbar situation.

Opiniones

Martin Bangcompartió su opiniónel año pasado
👍Me gustó

Tidsfordriv ikke andet

Linda Jøhnke Overbycompartió su opiniónhace 3 meses
👍Me gustó

God historie

Poul Blochcompartió su opiniónhace 2 meses
👍Me gustó

God

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)