Carlos Ruiz Zafón

Åndernes labyrint

Escuchar en la aplicación
Barcelona i slutningen af 1950‘erne.Daniel Sempere, drengen der opdagede en bog, som kom til at forandre hans liv, er i gang med at afdække mysteriet om sin mors død. Et mysterium, der har åbnet en sorg og en afgrund i hans sjæl. Da Alicia Gris dukker op, skal hun vise sig at være den person, der hjælper ham med at finde forklaringen på familiens hemmelige historie - men til en meget høj pris. Åndernes labyrinter en fortælling fuld af lidenskab, intriger og eventyr. Denne roman afslutter Carlos Ruiz Zafóns store saga, De glemte bøgers kirkegård, der blev indledt medVindens skygge i 2004.

Carlos Ruiz Zafón (f. 1964) er en spansk forfatter født i Barcelona. Han fik sin litterære debut i 1993 med værket "El príncipe de la niebla". Han har vundet adskillige litteraturpriser igennem mere end tyve år, heriblandt The edebé literary prize for young adult fiction (1993) og BookSence Book of the Year (2005).
31:46:58

Otras versiones

Opiniones

Signe Skovgaard Hviid
Signe Skovgaard Hviidcompartió su opiniónhace 5 meses

Jeg er ikke i tvivl om at bogen er god(!), men må indrømme at det er noget af et sats at få Lars Thiesgaard til at læse den.

1) Jeg bliver konstant kastet tilbage til min barndom og Disneysjov.

2) Han har lige en tand for pædagogisk en stemme. Carlos’ bøger skal fortælles med spænding ikke som en fortæller i en tegnefilm.

Jeg vil hellere læse den selv eller finde den på engelsk.

Anne Marie Overgaard
Anne Marie Overgaardcompartió su opiniónhace 3 meses

Fremragende!

Ellinor Dane Dann
Ellinor Dane Danncompartió su opiniónanteayer
👍Me gustó

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

Åndernes labyrint, Carlos Ruiz Zafón
Åndernes labyrint
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)