Carlos Ruiz Zafón

Himlens fange

Escuchar en la aplicación
Romanen begynder lige før julen 1957 i Barcelona. Daniel og Bea har været gift i et år og har fået sønnen Julián. De bor sammen med Daniels far i antikvarboghandlen Sempere og Sønner, som Daniel driver. Fermín arbejder stadig for dem og er i fuld gang med at forberede sit bryllup med Bernarda. Han virker dog ikke helt så glad og tilfreds, som han burde. Et eller andet plager ham.

En morgen, hvor Daniel er alene i boghandlen, kommer en skummel fyr haltende ind. Skønt han på ingen måde ligner en, der kunne interessere sig for bøger, ønsker han at købe en meget dyr, illustreret udgave af Greven af Monte Cristo. Til Daniels store overraskelse dedikerer han den til ‘Fermin Romero de Torres, som kom tilbage fra de døde og som har nøglen til fremtiden.’

Daniel kan ikke modstå fristelsen til at følge efter den mystiske skikkelse, og således starter en gammel fortælling om fangenskab, forræderi og en farlig rival – en fortælling, der ender med et besøg på De glemte bøgers kirkegård.

Himlens fange bringer os på ny til Barcelona og dens skumle underverden, som blev introduceret i Carlos Ruiz Zafóns første roman Vindens skygge, og som blev fulgt op af Englens spil.

"Der er både lune, humor, skræk og rædsel i den tredje roman fra boghandlen i Barcelona."
- Litteratursiden
7:48:38

Otras versiones

Himlens fange, Carlos Ruiz Zafón

Opiniones

Henrik Lentz Svendsen
Henrik Lentz Svendsencompartió su opiniónhace 7 meses
👍Me gustó
💡He aprendido mucho
🎯Justo en el blanco

Spændende

Mikkel Niels Wettergren
Mikkel Niels Wettergrencompartió su opiniónhace 5 días
👍Me gustó
🎯Justo en el blanco
🚀Adictivo

Jens Ove Hørup
Jens Ove Hørupcompartió su opiniónhace 3 meses
👍Me gustó
🎯Justo en el blanco
🌴Perfecto para la playa
🚀Adictivo

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

Himlens fange, Carlos Ruiz Zafón
Himlens fange
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)