da
Audio
Ian Fleming

Manden med den gyldne revolver

Escuchar en la aplicación
James Bond vender tilbage efter et år i sovjetisk fangenskab og sendes han til Caribien, hvor han møder sin farligste modstander til dato, superskurken Scaramanga, der kaldes manden med den gyldne pistol. Opgaven ser næsten umulig ud, indtil James Bond opdager, at en af hans gamle venner arbejder undercover for Scaramanga. Har de en chance, hvis de slår sig sammen mod den fælles fjende, eller har James Bond endelig mødt sin overmand?

"Manden med den gyldne pistol" er den sidste roman, Ian Fleming selv skrev om James Bond. Den udkom i 1965, året efter forfatterens død, og efterfulgtes i 1966 af novellesamlingen "Octopussy", der blev skrevet et år før "Manden med den gyldne pistol", der således blev Ian Flemings allersidste fortælling om den exceptionelle agent 007.
James Bond er velsagtens den mest kendte hemmelige agent i verden. Hans skaber, Ian Fleming, skrev kun 14 bøger om ham, men andre forfattere har sidenhen skrevet langt flere bøger om den hårdtslående og udødelige agent. Fortællingerne om agent 007 og hans kamp mod alverdens superskurke har opnået enorm popularitet verden over, både som bøger og film. Den første filmatisering af en Bond-bog, "Dr. No", fik premiere i 1962 med Sean Connery i hovedrollen som agent 007. Siden har mange forskellige af Storbritanniens største skuespillere spillet rollen som James Bond.

Den engelske forfatter Ian Fleming (1908-1964) er bedst kendt for sine legendariske spionromaner om agent 007, James Bond, der er delvist baseret på hans egne oplevelser i den engelske efterretningstjeneste både under og efter anden verdenskrig. Ian Fleming nød at leve i sus og dus, og James Bond-romanernes enorme succes både som bøger og på det store lærred gjorde ham i stand til at leve et jetsetterliv med alle de bekvemmeligheder, det medførte. Ian Fleming skrev sin første James Bond-roman, "Casino Royal", i 1953, og udgav i alt 12 romaner og to novellesamlinger om den snu og hårdføre agent, hvoraf hver og en fik enorm succes både som bøger og efterfølgende som film.
5:02:52
Propietario de los derechos de autor
Lindhardt og Ringhof
Traductor
Rita Damm
Año de publicación
2020
¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)