da
Audio
Lloyd C. Douglas

Brug hjertet, doktor

Escuchar en la aplicación
Da Jack begynder at læse til læge, glæder han sig til ikke bare at helbrede patienterne for deres sygdomme, men også at lære dem at kende og gøre deres ophold på hospitalet så godt som muligt. Desværre har hans professor, Tubby Forrester, en helt anden tilgang til lægehvervet, og de to mænd støder straks hovederne sammen.
Forrester mener, at man skal beholde så stor distance som muligt til patienterne, for kun ved at se dem som defekte kroppe og ikke hele mennesker, vil man kunne behandle dem så korrekt som muligt. Jacks studie- og arbejdsliv bliver en lang kamp, hvor han er tvunget til at arbejde sammen med Forrester. Imidlertid begynder de to mænd også at lære af hinanden, og muligvis bliver de endda bedre læger af deres rivalisering og uenigheder.
”Brug hjertet, doktor” udkom første gang i 1946. Denne oversættelse er fra 1950.
Lloyd Cassel Douglas (1877-1951) var en amerikansk præst og forfatter, der opnåede stor popularitet i sin samtid. Han debuterede som forfatter i den modne alder af 50 år, men nåede at udgive et væld af romaner, som blev oversat til flere sprog, inden han døde som 73-årig.
12:00:13
Propietario de los derechos de autor
Lindhardt og Ringhof
Traductor
Hedda Syberg
Año de publicación
2024
¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)