Pierre Lemaitre

Rosy & John

Escuchar en la aplicación
Jean Garnier har intet at miste: Hans mor er i fængsel, hans kæreste er død, og han har ikke noget job. Han hævder at have placeret adskillige bomber rundt omkring i Paris, og han har nogle meget specifikke krav, som han vil have indfriet, for ellers detonerer han bomberne en efter en. Hele politistyrken med Camille Verhoeven i spidsen er sat på en vanskelig opgave, for er Jean virkelig en trussel mod hele landet eller bare en stakkels taber, som har fået storhedsvanvid? Timerne og minutterne går, og enhver beslutning kan ende med at koste hundredvis af uskyldige menneskeliv.

ROSY & JOHN er en kort og intens spændingsroman, som oprindelig blev udgivet som føljeton og senere samlet i pocketformat. Den er ikke en del af krimitrilogien ALEX, IRÈNE og CAMILLE, men skal snarere ses som et ekstra lille tillæg til serien.
3:32:37

Otras versiones

Rosy & John, Pierre Lemaitre

Opiniones

Susanne Asmussen
Susanne Asmussencompartió su opiniónhace 2 años
👎Olvídalo
💩Una porquería

Tynd

Lotte Lønbæk Jensen
Lotte Lønbæk Jensencompartió su opiniónhace 2 años
🎯Justo en el blanco

Glimrende som altid

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

Rosy & John, Pierre Lemaitre
Rosy & John
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)