da
Audio
Alice Hoffman

Vi fulgte skildpadderne

Escuchar en la aplicación
Hvor mange ved, at den franske impressionismes vugge var dansk og stod på Sankt Thomas i Dansk Vestindien?
Maleren Camille Pissarro begyndte livet som Jacobo Pizzarro i en dansk-jødisk familie, der havde søgt tilflugt for jødeforfølgelserne på Sankt Thomas.
Her bliver hans mor, Rachel, som er en usædvanlig karakterfast kvinde, tvunget til at gifte sig med en ældre mand. Da manden pludselig dør, bliver en ganske ung fransk slægtning hentet til øen. Rachel falder for ham, og det lidenskabelige forhold resulterer blandt andet i sønnen Jacobo. Jacobo viser tidligt kunstneriske evner og bliver som 12-årig sendt til Paris for at lære at male. Efter hjemkomsten nægter han at gå ind i familiens firma og stifter i stedet bekendtskab med den danske guldaldermaler Fritz Melbye, der er på rundrejse. I 1853 sejler de sammen til Venezuela, hvor de bliver i to år. Herfra fortsætter Camille (som han nu kalder sig) til Paris.
Frodigheden, varmen og skønheden på Sankt Thomas danner baggrund og en magisk atmosfære lige så farverig som et impressionistisk maleri og så levende som de skildpadder, der én nat om året kryber op på stranden for at lægge deres æg.

Den amerikanske forfatter Alice Hoffman (f. 1952) har skrevet en lang række bøger for både børn og voksne. Mange er oversat til dansk, blandt andet "Lysenes nat", "Den blå dagbog", "I majnattens hede" og "Praktisk magi", som er blevet filmatiseret med Nicole Kidman og Sandra Bullock i hovedrollerne.
12:27:39
Traductor
Birgitte Brix

Opiniones

¿Qué te pareció el libro?

Inicia sesión o regístrate

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

Vi fulgte skildpadderne
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)