Anselm Grün

Kunsten at blive ældre i ro og mag

Escuchar en la aplicación
Danmark er ikke ubetinget noget godt sted at blive gammel. Og det skyldes ikke kun, at velfærdsstaten er blevet rusten. Årsagen er snarere en manglende forståelse af livets formål.
At blive gammel handler om indsigt og om at forstå. Det er en psykologisk, men også spirituel udfordring, som er af stor betydning for, om vi bliver lykkelige. Dét hævder Anselm Grün, der i bogen giver anvisninger på, hvordan man kan blive gammel på en sådan måde, at man slutter fred med sig selv og omverdenen.
Dermed retter Anselm Grün et stilfærdigt, men skarpt angreb mod tidens ungdomshysteri, og samtidig guider han læseren igennem den spændende, udfordrende og smertelige proces, det er at komme op i årene. Men der er lys for enden af tunnelen: Den blå himmel ser man lettest gennem nøgne grene.
"Kunsten at blive ældre i ro og mag" handler om at forstå, at livet er en modningsproces. Anselm Grüns bog er en håndsrækning til enhver, der gerne vil blive ældre med værdighed.Anselm Grün er dr.theol. og leder af klostret Münsterschwarzach. Han er født i januar 1945. Hans bøger om spiritualitet og livskunst sælges over hele verden i millionoplag. Enkelte af hans bøger er udkommet på dansk.
5:19:56
Propietario de los derechos de autor
Lindhardt og Ringhof
Año de publicación
2023
¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)