Carlos Ruiz Zafón

Tågens fyrste

Escuchar en la aplicación
I et mystisk hus ved havet lurer en hemmelighed ...Tågens fyrste er en vaskeægte spøgelseshistorie og første bind i en trilogi.Året er 1943, og i familien Carvers nye hus fornemmer man ånden efter de tidligere beboere, især sønnen Jacob, der druknede under mystiske omstændigheder. Med hjælp fra deres nye ven Roland går de tre Carver-børn i gang med at efterforske dødsfaldet, og de møder Tågens fyrste, en djævelsk figur, som er vendt tilbage for at hævne fortiden. Snart trækkes de tre venner ind i et eventyr, der vil ændre deres liv for evigt.

Carlos Ruiz Zafón (f. 1964) er en spansk forfatter født i Barcelona. Han fik sin litterære debut i 1993 med værket "El príncipe de la niebla". Han har vundet adskillige litteraturpriser igennem mere end tyve år, heriblandt The edebé literary prize for young adult fiction (1993) og BookSence Book of the Year (2005).
4:40:10

Otras versiones

Tågens fyrste, Carlos Ruiz Zafón

Opiniones

Lone Gether Trudsø
Lone Gether Trudsøcompartió su opiniónhace 3 meses
👍Me gustó

Bjergtaget fra første til sidste side

Mikkel Niels Wettergren
Mikkel Niels Wettergrencompartió su opiniónanteayer
👍Me gustó
💀Espeluznante
🔮Profundo

Nikolaj
Nikolajcompartió su opiniónel año pasado
👍Me gustó
🌴Perfecto para la playa
🚀Adictivo

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

Tågens fyrste, Carlos Ruiz Zafón
Tågens fyrste
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)