Volker Kutscher

Den stumme død

Escuchar en la aplicación
Berlin, marts 1930. En skuespillerindes død fører kriminalassistent Gereon Rath ind bag kulisserne i filmmetropolen Berlin. Her oplever han en branche under dramatisk omvæltning. Tonefilmen er i fuld gang med at erobre det hvide lærred, og mange formår ikke at omstille sig til den nye verden.

Under indspilningen af en tonefilm bliver den fejrede filmskuespillerinde Betty Winther ramt af en projektør og slået ihjel. Hændelsen ligner et uheld, men Gereon Rath får mistanke om, at der snarere er tale om et udspekuleret mord. Og da endnu en skuespillerinde findes myrdet, er der ingen tvivl om, at en eller flere mordere er på spil. Omstændighederne ved det andet mord er makabre: offeret har fået skåret stemmebåndene ud.

Efterforskningen fører Rath midt ind i en krig mellem rivaliserende filmproducenter og ned i berlins underverden på et tidspunkt, hvor byen er på kogepunktet. Kommunister og nazister marcherer i gaderne, og begravelsen af en dræbt nazist fører til vilde kampe. Samtidig må Rath hjælpe sin far med en celeber afpresningssag, hans veninde Charly vil ikke kendes ved ham, og hans chef truer med at suspendere ham. Ikke underligt, at det hele er ved at vokse ham over hovedet ...

Bøgerne om politibetjent Gereon Rath er også blevet filmatiseret til TV-serien "Babylon Berlin".

"En medrivende og fremragende krimi med et mesterligt tidsbillede af Berlin i starten af 1930'erne" - Per Månson, lektør.
18:22:34

Otras versiones

Den stumme død, Volker Kutscher

Opiniones

Jenny Siersbæk Johansen
Jenny Siersbæk Johansencompartió su opiniónel año pasado
👍Me gustó
🚀Adictivo

Spændende

Louise Pia Torpe
Louise Pia Torpecompartió su opiniónel mes pasado
👍Me gustó
🎯Justo en el blanco
🌴Perfecto para la playa
🚀Adictivo

Charlotte Vinding Myrthue
Charlotte Vinding Myrthuecompartió su opiniónhace 10 meses
🌴Perfecto para la playa
🚀Adictivo

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

Den stumme død, Volker Kutscher
Den stumme død
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)