Pierre Lemaitre

Et beskidt job

Escuchar en la aplicación
ET BESKIDT JOB er en spændingsroman, skrevet med Pierre Lemaitres velkendte sans for det groteske og humoristiske, tilsat en skarp kritik af det moderne arbejdsliv og nutidens ledelsesmetoder.

57-åriges Alain Delambre er arbejdsløs på fjerde år efter at have været HR-chef i en stor virksomhed. Han er midt i sit livs nedtur, økonomisk, socialt og menneskeligt, og villig til at gå meget langt for at skaffe sig et ordenligt job. En dag svarer han på et jobopslag og ender som en af fire kandidater, som går videre. Næste runde i jobsøgningen er en praktisk HR-opgave, som organiseres som en gidseltagning blandt fem ledere. Kandidaterne skal under "gidselstagningen" via et skjult kamera vurdere, hvem af lederne der vil være bedst egnet til at gennemføre en stor fyringsrunde. Alain accepterer dette usmagelige set-up og forbereder sig med stort engagement. Men måske går han lidt for vidt … Aldrig har det været sværere at skaffe sig et godt job.
12:32:05

Otras versiones

Et beskidt job, Pierre Lemaitre

Opiniones

Steen Petersen
Steen Petersencompartió su opiniónhace 9 meses
👎Olvídalo
💩Una porquería

Nævnes som en af Frankrigs mest populære forfattere. Kan Frankrig virkelig ikke komme med mere det? Svag bog. 2**

Kate
Katecompartió su opiniónhace 2 años
👍Me gustó
🔮Profundo
🎯Justo en el blanco
🚀Adictivo

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

Et beskidt job, Pierre Lemaitre
Et beskidt job
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)