Dukkebarn, Mo Hayder
da
Audio
Mo Hayder

Dukkebarn

Escuchar en la aplicación
Patienterne på den lukkede afdeling på Beechway Sikringsanstalt i Bristol er letpåvirkelige. En hallucination kan sprede sig som et virus. Da uforklarlige strømafbrydelser fører til en række skrækindjagende hændelser, breder frygten sig fra patienterne til personalet. Midt i det stigende hysteri prøver oversygeplejersken AJ desperat at beskytte sine patienter. Mod det usynlige. Mod det, der kommer lige efter, strømmen er gået.

Politikommissær Jack Caffery leder efter liget af en forsvunden ung kvinde. Han ved kun alt for godt, hvordan det føles ikke at kunne finde liget af en, man elsker. Da AJ opsøger ham for at få hjælp til at efterforske problemerne på Beechway, bliver de begge tvunget til at konfrontere en bitter sandhed. Og inden længe får de ren ondskab at føle …

DUKKEBARN er fjerde selvstændige bind i serien om politikommisær Jack Caffery. Læs også RITUALER, HUD og VÆK.

Mo Hayder, vinder af Edgar Allan Poe-prisen og international bestsellerforfatter, leverer med DUKKEBARN endnu en gang en ulideligt spændende thriller.

"Skrækindjagende."
- Karin Slaughter

"Mo Hayders barske krimier er noget af det bedste, man kan få."
- Elsebeth Egholm
11:24:53

Otras versiones

Dukkebarn, Mo Hayder
Mo Hayder
Dukkebarn
  • 114
  • 9
  • 5
  • 19
da
Libros

Opiniones

Liv Kongsted Berthelsen
Liv Kongsted Berthelsencompartió su opiniónel año pasado

👍

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

Dukkebarn, Mo Hayder
Dukkebarn
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)