Sarah Perry

Uhyret i Essex

Escuchar en la aplicación
London 1893. Da Cora Seabornes kontrollerende mand dør, rejser hun med lige dele sorg og lettelse fra hovedstaden til kystbyen Aldwinter i Essex sammen med sin søn Francis. I den lille by går der rygter om, at en mytisk søslange, der efter sigende skulle have taget menneskeliv for 300 år siden, er set igen ud for kysten og er skyld i en ung mands død. Cora er meget interesseret i naturvidenskab og er sikker på, at hun kan finde en naturlig forklaring. Måske er der tale om en uopdaget dyreart? I sin søgen efter svar møder hun den lokale sognepræst William Ransome, som anser de paniske rygter om søslangen som en afledning fra Guds ord. Mens Cora foretager sin egen undersøgelse, og William forsøger at berolige sine sognebørn, udvikler de to et forhold, og selv om de ikke kan blive enige om noget som helst, ender de med at påvirke hinanden på måder, som overrasker dem begge.

"En af årtiets mest uforglemmelige historiske romaner." – Sunday Times

"Ambitiøs ... frodig og fantastisk." - New York Times

"Uimodståelig debutroman." - Washington Post


Sarah Perry (f. 1979) er britisk forfatter. Hun er født i Essex, har en ph.d. i creative writing og bor i Norwich. Uhyret fra Essex er hendes første bog på dansk.rn
14:32:45

Otras versiones

Uhyret i Essex, Sarah Perry

Opiniones

Mette Schmidt
Mette Schmidtcompartió su opiniónel año pasado
👍Me gustó
🔮Profundo
🎯Justo en el blanco
🚀Adictivo

Skøn roman med finurligt sprog og herlige karakterer.

Lene Hinz
Lene Hinzcompartió su opiniónhace 2 años
👎Olvídalo
🙈Ni fu ni fa

Den kan ikke fange mig.

Mette Ellegaard
Mette Ellegaardcompartió su opiniónhace 10 meses
👍Me gustó

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

Uhyret i Essex, Sarah Perry
Uhyret i Essex
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)