da
Audio
Bergljot Hobæk Haff

Renhedens pris

Escuchar en la aplicación
”Sidst på sommeren var der begyndt at gå rygter om mærkelige tildragelser i et nonnekloster midtvejs mellem Pamplona og bispesædet Bayonne. En nonne skulle være død og genopstået, og den magt, der havde bragt hende tilbage til livet, var ikke Guds miskundelige hånd, men selve modstanderens lodne og modbydelige klo. Siden sin genopstandelse havde den unge kvinde været besat af den onde og teet sig så usømmeligt, at priorinden måtte holde hende indespærret i klostrets kælder.”
I 1519 ankommer en ung og hovmodig prælat til et afsidesliggende nonnekloster i Nordspanien, som inkvisitionen ellers næsten har glemt. Her skal han undersøge sagen om en ung nonne, der er genopstået fra de døde. Er historien sand, må den unge kvinde sandsynligvis ende sit korte liv på bålet. Hvis den er usand, hvad ligger der så til grund for den utrolige historie – og kan det bevises?
”Renhedens pris” er en spændende historisk roman, som foregår under den frygtede spanske inkvisition. Bogen udkom første gang i 1993.
Bergljot Hobæk Haff (1925-2016) var en norsk forfatter, som skrev en lang række anmelderroste romaner. Hun debuterede i 1956 med romanen ”Raset”, som blev efterfulgt af mange populære bøger, der er blevet oversat til flere sprog. Bergljot Hobæk Haff modtog en lang række prestigiøse priser og legater for sine bøger heriblandt Gyldendals legat, Amalie Skram-prisen og Kritikerprisen.
12:46:31
Propietario de los derechos de autor
Lindhardt og Ringhof
Traductor
Palle Koch
Año de publicación
2023
¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)