Divergent af Veronica Roth

Simon Jorgensen
4Libros59Seguidores
  Simon Jorgensenagregó un libro a la estanteríaDivergent af Veronica Rothhace 4 años
  Tris lever i en postapokalyptisk verden, hvor samfundet er inddelt i fem faktioner. Som 16-årig skal hun vælge, hvor hun hører til. Hendes valg vil diktere hendes venner, hendes idealer, hendes tilværelse. Det er et valg for livet. I sjældne tilfælde er der nogen, som falder uden for kategori. Hun afviger. Hendes liv er i fare.
 • Simon Jorgensenagregó un libro a la estanteríaDivergent af Veronica Rothhace 4 años
  Fremtidens verden er inddelt i fem faktioner. Dit tilhørsforhold dikterer dit liv. Tris har fravalgt sin familie og sluttet sig til Skytsenglene. Men da der udbryder krig mellem faktionerne, og hendes nærmeste bliver dræbt, styrter hendes verden i grus.

  Som “divergent” bærer hun samtidig på en grusom hemmelighed. Hvis hun skal redde verden, må hun igen gøre sig fri. Også selvom det betyder, at hun må sige farvel til den, hun elsker allermest.
 • Simon Jorgensenagregó un libro a la estanteríaDivergent af Veronica Rothhace 4 años
  Hvad er sandheden værd? Kan man overhovedet sætte en pris på den? Tris og Four finder ud af, at hele deres liv og virkelighed har været baseret på en løgn.

  Deres verden er vendt på hovedet, og de må begge gøre op med sig selv, om de har troen på, at den kan rettes igen. Og ikke mindst om det vil være prisen værd.
 • Simon Jorgensenagregó un libro a la estanteríaDivergent af Veronica Rothhace 4 años
  Tobias blev kendt som den karismatiske og uudgrundelige “Four” i “Divergent – Afvigeren”.

  Få indblik i Tobias' dramatiske baggrundshistorie, og kom helt tæt på de mest skelsættende øjeblikke i hans liv – fortalt fra hans perspektiv. Indeholder fire præ-Divergent-historier og tre ekstra episoder fra filmen.
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)