da
Henrik Duer

Kuren til varigt vægttab

Avisarme cuando se agregue el libro
Para leer este libro carga un archivo EPUB o FB2 en Bookmate. ¿Cómo puedo cargar un libro?
 • Ronni Tingkærcompartió una citahace 4 años
  t fremover. Alle kan cykle, og der findes hold til alle uanset træningsform. Generelt er det en rigtig god kalorieforbrænding og konditionstræning. Det eneste, det kræver,
 • Ronni Tingkærcompartió una citahace 4 años
  fremover. Alle kan cykle, og der findes hold til alle uanset træningsform. Generelt er det en rigtig god kalorieforbrænding og konditionstræning. Det eneste, det kræver
 • Kim Larsencompartió una citahace 6 años
  “Tab for alt ikke lysten til at gå. Jeg går mig hver dag det daglige velbefindende til. Og går fra enhver sygdom; Jeg har gået mig mine bedste tanker til. Og jeg kender ingen tanke så tung, at man jo ikke kan gå fra den. Når man således bliver ved med at gå, så går det nok.”
 • Claus Pontoppidan Holst Johansencompartió una citahace 6 años
  1.“Jeg har længe tænkt på at gå “all in” på vægttabet én gang for alle, så jeg kan blive gladere for mig selv, og I kan få en gladere mor/kone/far/mand. Hvad tænker I om det?” (Målet med spørgsmålet er at få deres accept).
  2.“Det er jeg rigtig glad for at høre” (med antagelse om, at de har svaret positivt på spørgsmål nummer 1). “Jeg har indset, at det ikke bliver nemt. Som I ved, har jeg prøvet mange gange før. Har I mod på at støtte mig og evt. hvordan?” (Målet med spørgsmålet er at få “commitment”).
 • Therese Pilgård Larssoncompartió una citahace 7 años
  din muskelmasse med mere end 1 kg over 3 måneder, skal du faktisk betegne dig som
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)