bookmate game
da
Libros
Jonathan Franzen

Hvordan man er alene

Forfatteren bag sidste års store roman Korrektioner, Jonathan Franzen, giver her ni bud på kunsten at være alene i lige så mange fremragende essays. Emnerne spænder vidt, men centrale temaer fra Korrektioner genkendes her: bl.a. det personlige livs erodering og det stigende problem med at fastholde retten til at være alene i en støjende og distraherende massekultur, der kategoriserer singler som tabere.
216 páginas impresas
Publicación original
2016
Año de publicación
2016
Editorial
Gyldendal

Otras versiones

¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎

Citas

  • mariateglkampcompartió una citahace 3 años
    Børn dropper ud af skolen og slutter sig i værste fald til voldelige bander af unge som Sanders benævner „post-analfabeter”. Hans tese er at uden et skriftsprog med rod i det mundtlige sprog kan der ikke eksistere et jeg, sådan som vi forstår det, og heller ikke nogen jegbevidsthed. Fortolkning af fortiden, foretagelse af valg i nutiden, planlægning af en fremtid, oplevelse af skyld eller anger – dette er, ifølge Sanders, alt sammen aktiviteter der berøves nutidens sjælløse unge bandekriminelle og morgendagens fuldt computeriserede samfund, der hverken har en mundtlig tradition eller et skriftligt sprog.
  • mariateglkampcompartió una citahace 3 años
    Skønlitteratur er i sin kerne en ensom beskæftigelse: skrives i ensomhed, læses i ensomhed
  • mariateglkampcompartió una citahace 3 años
    Der har aldrig været megen kærlighed mellem litteraturen og markedspladsen. Forbrugerøkonomien elsker et produkt der sælger som varmt brød, hurtigt bliver slidt op eller kan gøres til genstand for jævnlige forbedringer der alle tilbyder forbrugeren en ganske marginal gevinst i anvendelighed. For en sådan økonomi er noget nyt der bliver ved at være nyt, ikke blot et inferiørt produkt; det er selve antitesen af et produkt. Et klassisk litterært værk er prisbilligt, kan bruges om og om i det uendelige og er – og det er det værste – umuligt at forbedre.

En las estanterías

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)