A magánorvos – Szex és erotika, - Olrik
hu
Libros
- Olrik

A magánorvos – Szex és erotika

„— Egy pillanat — mondta, és lejhajolt, hogy a szájába vegye az egyik mellbimbómat, mire megremegett a lábam, alig tudtam állva maradni. Biztosan észrevette ő is, mert átölelt, miközben a másik mellbimbómat vette kezelésbe a szájával és a nyelvével.
Éreztem, hogy nem sok hiányzik az orgazmushoz, de még mielőtt elélveztem volna, elengedte a mellbimbómat és visszafordult az asztalához, én pedig megkapaszkodtam a szék támlájában, nehogy elessek.
— Helyezkedjen el kényelmesen — szólt hátra a válla fölött. — A mellbimbója nagyon érzékeny, úgy működik, mint egy érzékeny műszer."
Ez a novella a svéd filmproducer, Erika Lust közreműködésével jelent meg. Lust az emberi természet mélységeit megragadva számos olyan élettörténetet és helyzetet igyekszik bemutatni, ahol a szenvedély, a bensőséges viszony, a testiség, a gyönyör, a szerelem és az erotika játssza a főszerepet.

Olrik erotikus novellákat ír. A szerző további művei a Jenny, a kalóz, A nimfa és a faunok, A vörös gyémánt, a Spanyol nyár és a Játék Mr. X-szel.
18 páginas impresas
Publicación original
2019
Editorial
LUST
Traductor
- Lust

Opiniones

¿Qué te pareció el libro?

Inicia sesión o regístrate
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)