Marcia Willett

Syv sommerdage

Kirsten Lilian Pihl Mikkelsencompartió una citahace 2 meses
udrette et mirakel og få Catriona til at droppe intrigerne for evigt.
Lige nu bliver Andy drevet af en lyst til at se hende, til at finde ud af, hvad hun har tænkt sig at gøre. De har allerede en aftale om, at han skal hjælpe hende i morgen med at køre nogle flere ting på lossepladsen, så det vil ikke være en overraskelse, når han dukker op, og hun aner ikke, at han har talt med Baz.
Han drejer ind på A30 og kører vestpå. Han er stadig påvirket af Baz’ historie, hans unge kone og den nyfødtes skrækkelige endeligt, og tanken om at have levet med det alle disse år er grufuld. Baz er sådan en rar mand, og det er tragisk, at han aldrig er kommet sig over det, så han kunne finde lykken med en anden.
Det var egentlig interessant, hvordan Sofia lyste op ved synet af ham. Andy rynker eftertænksomt brynene. Det var bare et flygtigt udtryk, men ret afslørende. Baz virkede lidt dyster, og det kunne man nok forvente efter hans samtale med Maurice, men Andy havde bemærket, hvordan han fulgte Sofia til bilen og de få minutter, de havde stået der og talt sammen.
„Kan du lide Sofia?“ spurgte Liv, efter hun var kørt. „Er hun ikke sød?“
Og han svarede bekræftende, at ja, han kunne godt lide hende, og ja, hun var sød, men det var svært at forklare
Pia Møller Adamsencompartió una citahace 2 años
„Jeg var tidligt i byen, men købte ikke det rigtige ind, så Liv og tvillingerne er drønet til Kingsbridge. Hun var ikke helt sikker på, hvornår du kom.“

„Jeg var tidligt oppe,“ siger Andy. „Jeg ville gerne ud af døren, før alle turisterne fik snøvlet sig ud på vejene.“

Han ånder lettet op indeni. Han havde været i tvivl om, hvordan han skulle få Baz på tomandshånd, men har fået lejligheden
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)