bookmate game
da
Libros
Linse Kessler,Michael Holbek

Slap dog af

I Slap dog af — Linses guide til et skønt liv giver Brygge-dronningen Linse Kessler ærlige og bramfrie bud på, hvordan man får det bedste ud af livet!

Efter den store succes med biografien Linse — Jeg gør, hvad jeg vil, der er solgt i over 25.000 eksemplarer, har interessen for den farverige kvinde nået nye højder. Det er et tilløbsstykke, når Linse Kessler kommer rundt i landet. Tusindvis af folk hiver fat i hende og skriver til hende for at få hendes personlige syn på, hvordan livet skal tackles.

Med udgangspunkt i sin egen tilværelse vender Linse Kessler nu en masse af de ting, folk går og tumler med. I sin nye livsstilsbog, Slap dog af — Linses guide til et skønt liv, fortæller hun nye og inspirerende historier om bl.a. forholdet til sin mor og datter og om selv at være mor. Hun giver gode og utraditionelle råd om kærlighed, sex, mænd og veninder og om skønhed og sundhed. Hun fortæller, hvordan man tackler mobning, drilleri og følelsen af mindreværd, om sin kamp for udsatte dyr og mennesker, og om hvordan man selv bliver stærk af at være noget for andre. Ikke mindst deler hun ud af sin livsfilosofi om altid at drømme stort, gribe eventyret og kaste sig ud i livet.
272 páginas impresas
Propietario de los derechos de autor
Politikens Forlag
Publicación original
2015
Año de publicación
2015

Otras versiones

¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎

Opiniones

 • Guldbrandtsencompartió su opiniónhace 7 años
  👍Me gustó

  Dejlig og ærlig som altid👍

 • Lotte Leifingcompartió su opiniónhace 6 años
  👍Me gustó
  🌴Perfecto para la playa
  🚀Adictivo

  Linse uden filter

 • Karina Smedcompartió su opiniónhace 2 años
  👍Me gustó
  🌴Perfecto para la playa

Citas

 • Karina Petersencompartió una citahace 4 años
  Bær over i stedet for at bære nag.
 • Karina Sonnecompartió una citahace 5 años
  Forord
  Når jeg er ude og skrive autografer eller rundt i landet til forskellige arrangementer, hiver hundredvis af mennesker fat i mig. Det samme, når jeg skriver på Facebook og lægger billeder op på Instagram. I har så mange spørgsmål og ønsker at vide, hvad jeg ville tænke og gøre i alle mulige situationer.
  Svarene har jeg forsøgt at samle i den her bog. Slap dog af handler om mig og mine værdier. Om de mennesker, der gør mig lykkelig. Om de sager, jeg brænder for. Om mine håb og drømme. Alt det, der giver mig et godt liv og gør mig til den bedste Linse i verden ☺
  Det er for det meste piger – unge som gamle, som spørger mig om alt mellem himmel og jord. Så tøser, bogen er nok mest til jer. Men lad bare drengene og mændene kigge med. De tager ikke skade af at høre om både det ene og det andet!
  Jeg håber, at I vil finde inspiration og hygge jer med bogen. Jeg har i hvert fald hygget mig med at lave den. Pas på jer selv og hinanden. Seeeees derude ☺
 • Klaus Jørgen Stabirkcompartió una citahace 6 años
  En ven er én, der siger sin ærlige

En las estanterías

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)