bookmate game
da
Libros
Amy Cuddy

Vær til stede

Amy Cuddy har inspireret mange millioner seere over hele verden med sin TED talk om ”power poses” — styrkebefordrende stillinger. Nu præsenterer hun forskningen, der ligger bag disse samt mange andre fascinerende krop-sind effekter, og lærer os, hvordan man med simple teknikker kan frigøre sig fra frygt i anspændte situationer, yde sit bedste og forbinde sig med andre mennesker på et dybere niveau.

VÆR TIL STEDE er grundigt researchet, hjertevarm og lettilgængelig med beretninger om de mange, der har lært at trives i anspændte situationer,som førhen skræmte livet af dem. Bogen giver læseren den samme mulighed for at gribe udfordringer an med selvtillid og afslutte dem med tilfredshed.
408 páginas impresas
Publicación original
2016
Año de publicación
2016
Editoriales
Gyldendal, Borgen

Otras versiones

¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎

Citas

 • Jesper Holm Bjernemosecompartió una citahace 3 años
  Mens alt dette dansede rundt i hovedet på mig, blev jeg mindet om den legendariske koreograf og danser Agnes de Mille, som sagde: „At danse er at træde ud af dig selv. Større, smukkere, stærkere. Dette er magt, det er pragt på jorden, og det er dit, hvis du vil have det.”
  Dans dig vej til nærvær. Grib de store, smukke, magtfulde dele af dig selv – dem, du
 • Jesper Holm Bjernemosecompartió una citahace 3 años
  Jeg hørte om et gymnasium i Chicago, hvor eleverne skulle bestå et vist antal kurser for at få deres eksamen, og hvis der var et kursus, de ikke bestod, fik de karakteren ’Ikke endnu’. Og jeg syntes, det var fantastisk, for hvis man dumper, tænker man, at man ikke er noget værd, ikke er kommet ud af stedet. Men hvis man får karakteren ’Ikke endnu’, forstår man, at man er i gang med at lære tingene. Det giver eleven en vej ind i fremtiden
 • Jesper Holm Bjernemosecompartió una citahace 3 años
  Men det er netop det, der sker, når vi bliver grebet af følelsen af magtesløshed. Vi mister vores klarsyn, og vores hjerne bliver ude af stand til at klare komplekse eller stressende situationer. Magtesløshed og den resulterende ængstelse undergraver det, psykologerne kalder vores eksekutiv-funktioner – de overordnede kognitive redskaber som tænkning, fleksibilitet over for opgaver og opmærksomhedskontrol. Alt dette kan være afgørende for, om vi klarer os godt i vanskelige situationer.113 Med svækkede eksekutiv-funktioner bliver vi dårligere til at ajourføre mental information, lægge en dæmper på uønskede impulser og planlægge fremtidige handlinger. Ængstelse slår også hårdt ned på arbejdshukommelsen – vores evne til at huske gammel information, mens vi samtidig indoptager, indarbejder og reagerer på nye data – det er noget, der er stærkt afhængigt af hjernens eksekutiv-funktioner

En las estanterías

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)