bookmate game
da
Libros
Henning Jensen

Gennem glasvæggen

Skuespilleren Henning Jensen beskriver i Gennem glasvæggen et regulært psykisk sammenbrud, han oplevede i maj 1978, forårsaget af alt for meget arbejde, jag og stress i alt for lang tid. Det tog ham et helt år at komme på ret køl igen, og det skyldtes ikke mindst, at han stod helt uforstående over for det, han havde oplevet: Han havde ingen erfaringer med psykisk sygdom, og lige så lidt vidste han, hvor han skulle søge professionel hjælp. Det betød, at han ikke fik den i tide, og at sygdommen fik lov til at udvikle sig til en regulær depression, der var ved at tage livet af ham.
264 páginas impresas
Publicación original
2020
Año de publicación
2020
Editorial
Gyldendal

Otras versiones

¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎

Opiniones

 • Hanne Winnie Jørgensencompartió su opiniónhace 3 años
  👍Me gustó
  💡He aprendido mucho
  🎯Justo en el blanco
  🚀Adictivo

  Meget gribende og velskrevet. Kan varmt anbefales. Med humor beskrives også det dybt tragiske, hvilket gør at oplevelsen ikke bliver tungt at komme igennem. En af de bedste bøger jeg længe har læst.

 • Ulla Hansencompartió su opiniónel año pasado
  👍Me gustó
  💡He aprendido mucho
  🎯Justo en el blanco

  Meget personlig beretning om depression - om at være levende død - skrevet i et smukt sprog.

 • Hanscompartió su opiniónhace 2 años
  👍Me gustó

  Giver en indsigt i depressions væsen, som jeg aldrig havde forestillet mig. Meget spændende læsning.

Citas

 • Jacob Ulrichcompartió una citahace 2 años
  Altså gav jeg mig til minutiøst at ransage mit liv for at finde det famøse sekund, hvorfra alt var gået galt. Jeg var sikker på, at hvis bare jeg kunne finde dette glimt i min fortid, så ville jeg være i stand til at bevæge mig psykisk baglæns, indtil jeg nåede frem til det, og så finde en mere positiv fortolkning end den, jeg havde levet på indtil nu.
 • Jacob Ulrichcompartió una citahace 2 años
  Men denne dør var samtidig indgangen til noget kultisk, man ikke uden videre havde ret til at træde ind i. I hvert fald ikke uden at overskride adskillige blufærdige tærskler inde i sig selv.
 • Jacob Ulrichcompartió una citahace 2 años
  Det er selve tidens trendsættende målsætninger, der smitter os. Vi har kåret en slags superpsyke som det store ideal, en psyke, der klarer alt, tåler alt, overlever alt.

En las estanterías

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)